Campings in Portugal

(146): pagina 1

Zoek en boek je camping in Portugal. Zoek rechtstreeks in het aanbod van tientallen verschillende camping aanbieders. Bekijk het hele aanbod & boek direct online! Het is ook mogelijk om op de kaart te zoeken.

20 pers.

Allcamps.nl logo Camping bij , Costa de Prata in Portugal.

8 pers.

eurocampings.nl logo Goed verzorgde terrascamping. Degelijke plaatsen voor kampeerauto's. Caravans kunnen beter reserveren. Zee op 800m is erg geliefd door surfers. Vrijwel het gehele terrein schuilt onder lage pijnbomen. Verlaagde prijs buiten juli en augustus. Fraai buitenz

8 pers.

eurocampings.nl logo Caminha is een boscamping met een licht glooiend terrein. Ligt 200m van de riviermonding de Minho en de zee met een prachtige zandstrand.

8 pers.

eurocampings.nl logo Mooie schone camping met veel schaduwrijke plaatsen. Grenzend aan natuurpark en Lagune Ria. Ideale camping voor rustzoekers. De camping voorziet in uw eerste levensbehoefte. Prima sanitair. Let op: rivier met sterke stroming.

8 pers.

eurocampings.nl logo Familiecamping gelegen in bos met goede voorzieningen o.a. internet-faciliteiten, 1500m van zee.

8 pers.

eurocampings.nl logo Een in de duinen aan zee gelegen Orbitur camping met goed sanitair. Aan de receptie wordt u zeer vriendelijk ontvangen en men is zeer behulpzaam.

8 pers.

eurocampings.nl logo Nette terrassencamping met goed en schoon sanitair. Goed onderhouden terrein boven het dorp Gois gelegen.

8 pers.

eurocampings.nl logo Terrassencamping gelegen in een eucalyptusbos, naast een kunstmatig gevormd meer. Camping is druk bevolkt met Portugezen, waar men zeer inventief is omgegaan met het creëren van schaduw en ruimte rondom de staanplaatsen.

8 pers.

eurocampings.nl logo Grote, ruime camping met mooi zwembad en heel goed sanitair. De camping ligt in een natuurlijke omgeving met o.a. goede wandelmogelijkheden en 6 autoroutes. Tevens worden excursies aangeboden en diverse activiteiten georganiseerd.

8 pers.

eurocampings.nl logo Grote strandcamping in de duinen, naast zwemparadijs, met redelijk sanitair. Veel vaste plaatsen. Nieuw bar-restaurant met goede prijs-kwaliteitverhouding.

8 pers.

eurocampings.nl logo Grote strandcamping, plaatsen met zon en/of schaduw. De zee is op loopafstand (500m). Inkoopmogelijkheden in het dorp op 600m. Matig tot redelijk sanitair.

8 pers.

eurocampings.nl logo Sfeervolle camping gelegen tussen de bergen aan de Rio Rabaçal. De rivier is geschikt om in te zwemmen. Op een schaduwrijk terras, onder platanen, kunt u genieten van een drankje of etentje.

8 pers.

eurocampings.nl logo Gelegen in een bospark, biedt deze camping het nodige comfort. Ook verschillende soorten bungalows. Zowel tentkampeerders als kampeerauto's vinden een goede plaats. Kampeerplaatsen tussen bomen en groen. Fraai zwembad met ligstoelen. Zowel Lissabon als de

8 pers.

eurocampings.nl logo Zeer luxe camping met zwembad en ligstoelen. Vanaf de zomer van 2018 verwarmd, overdekt zwembad met wellness. Fraaie beplanting en luxe sanitair. Prachtige camping voor overwinteraars. Veel animatie mogelijkheden. Prima restaurant.

8 pers.

eurocampings.nl logo Grote camping met uitzicht over de lagune. Vlakbij immens zandstrand met aansluitend de lagune zelf. Zowel in vrij gedeelte als opgedeeld terrein geven sparren schaduwmogelijkheid. Vogelliefhebbers zullen in dit natuurgebied goede momenten beleven. Verzor

8 pers.

eurocampings.nl logo Een natuurlijke camping gelegen in het Natuurpark Geres Greenpark, canyon en trekking worden door de camping georganiseerd. Diverse wandelroutes aanwezig!

8 pers.

eurocampings.nl logo Dicht bij afslag A22 gelegen camping. Slechts 6 km van zee en landelijk gelegen. Nieuw opgezette camping door Franstalig echtpaar, vlak bij het gezellige dorp Moncarapacho.

Aanbieders van campings
Allcamps.nl logo
Anwbcamping.nl logo
eurocampings.nl logo
Vacanceselect.com logo

Log in of maak snel een account aan
en beheer overal jouw favoriete vakanties!

Inloggen Nu registreren