Orbitur Rio Alto

6
Vacanceselect.com logo

Camping Rio Alto ligt in het centrum van de Costa Verde in Río Alto, Estela, dichtbij de stad Póvoa de Varzim en niet te ver van Porto. U vindt op de camping uitstekende faciliteiten en direct toegang tot het witte zandstrand. Wacht niet langer en neem hier een verfrissende duik!

De voorzieningen van Camping Rio Alto Hier vindt u alles voor een complete gezinsvakantie:
· Groot buitenzwembad
· Bar, restaurant en snackbar
· Directe toegang tot het strand

Dit is een ideale bestemming voor kinderen vanwege de vele mogelijkheden:
· Mooie kinderspeelplaats
· Overdekte ruimtes met diverse spelletjes
· Fietsverhuur

Ook golfen doet u direct naast de camping!

OmgevingVia een pad en een tunneltje door de duinen bereikt u het mooie zandstrand. Póvoa de Varzim is een historische stad, waar de oceaan altijd een belangrijke rol heeft gespeeld. Door zeehandel en visserij kon de stad zich ontwikkelen. Nu kunt u genieten van de heerlijke visgerechten in de plaatselijke restaurants. Natuurlijk gaat u ook naar Porto, die behalve de historische binnenstad een spectaculaire riviermonding in zee heeft. Een bezoek aan een van de portkelders in Vilanova de Gaia is een ander hoogtepunt. Bezoek ook de leuke badplaatsenOfir en Esposende. Geniet van al het moois dat de Costa Verde u te bieden heeft.Verblijf op een verzorgde camping aan zee in een echt Portugese omgeving. Bezoek Porto en andere omliggende steden en geniet elke dag weer van zon, zee en natuurlijk lekker eten en drinken!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging orbitur rio alto

De ligging van "orbitur rio alto" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.