Orbitur Guincho

6
Vacanceselect.com logo

Camping Guincho is een mooi gelegen camping met een spectaculair strand. Op Camping Guincho zijn veel dennenbomen en tussen de camping en het strand liggen hoge duinen. Door het uitgestrekte strand en een meestal stevige bries is deze locatie bij uitstek geschikt voor windsurfen.

De voorzieningen van Camping Guincho De camping is een aantal jaren geleden gemoderniseerd. U ziet dit bij aankomst al aan het moderne receptiegebouw. Andere moderne voorzieningen zijn:
· Uitstekend zwembad met ligstoelen rondom
· Bar, restaurant, supermarkt; het is hier allemaal
· Tennisbaan

Ook is hier speciaal aan de kinderen gedacht.
· Groot rond kinderzwembad
· Moderne speeltuin met zandbodem
· Gemeenschappelijke ruimte met games

OmgevingU loopt in ca. 10 à 15 minuten via de trappen naar het strand. Hier kunt u behalve lekker zonnen en zwemmen ook uitstekend windsurfen! Naast natuur is hier volop cultuur. Sintra met z'n Nationaal Paleis staat op de werelderfgoedlijst van Unesco en Lissabon is ook een bijzonder mooie metropool met een geheel eigen karakter. Nog dichterbij ligt Cascais. In deze mondaine badplaats kunt u heerlijk zeebanket eten. Bezoek de toren van Belem en geniet van de lokale lekkernij: Pasteis de Belem. Een prettige camping aan zee, genoeg te doen voor de kinderen en een interessante omgeving. Geniet van uw Portugese vakantie op Camping Orbitur Guincho!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging orbitur guincho

De ligging van "orbitur guincho" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.