Orbitur Sitava Milfontes

6
Vacanceselect.com logo

Rust, natuur, zandstranden en een spectaculaire kustlijn vind je in Alentejo.

Even flink uitwaaien aan de kust. Daarvoor is het zuidwesten van Portugal dé bestemming. En camping Orbitur Milfontes de uitvalsbasis. Natuurliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. De wind ruist door de dennenbomen en de zee is dichtbij.

Zon bij het zwembad Ja, een zwembad is er op Camping Orbitur Milfontes. Omringd door een groot terras met ligbedden en een zonneweide. De kleintjes spelen in het pierenbad. De grote kinderen duiken in het diepe. Zelf lees je lekker een boek. Even een drankje halen bij de poolbar. En op z'n tijd een frisse duik.

Buitenleven Elke avond buiten eten, knus onder de bomen. Op en top campingleven! In de grote supermarkt kies je verse groente, vlees en brood. Bij de bar boven de supermarkt zijn snacks verkrijgbaar. Geen zin om zelf te koken? Dan is er het restaurant met heerlijke vlees- en visschotels. De kinderen maak je vast blij met pizza!

Natuurcamping Dwars door de duinen wandel je vanaf de camping naar het strand. Tien minuten later sta je in de baai. Het witte zand tussen je tenen. En uitzicht op de machtige golven, die zo kenmerkend voor Alentejo zijn. Verwacht geen overvolle stranden. Dit stukje Portugal is nog onontdekt.

Magische zonsondergang De rotsen aan de kust van Alentejo duiken loodrecht de zee in. De Cabo Sardão mag je niet missen. Op z'n mooist tijdens zonsondergang. Het eiland Ilha do Pessegueiro ligt vlak voor de kust. Het plaatsje Porto Covo heeft veel visrestaurants. Hier proef je onder andere de authentieke keuken van Alentejo. In Milfontes waar de rivier de zee instroomt is het eindeloos genieten.

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging orbitur sitava milfontes

De ligging van "orbitur sitava milfontes" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.