Orbitur Vagueira

6
Vacanceselect.com logo

Camping Orbitur Vagueira mag dan wel een zogenaamde stadscamping zijn, je merkt er helemaal niets van als je onder de pijnbomen neerstrijkt op je eigen terras. Zo heb je dus het voordeel van de rustgevende natuur én de stadse faciliteiten op slechts een paar kilometer rijden. En laat het strand (op 2,5 kilometer) Praia da Vagueira nou ook nog eens een prima plek zijn om te vertoeven. Goed insmeren en zonnen maar!

Zwemmen en lekker Portugees etenHet zwembad van Camping Orbitur Vagueira heeft naast het grote bad een kinderbad en er is genoeg ruimte om van de Portugese zon te genieten. Kijk hoe je kinderen het water inspringen en duik er zelf ook lekker in om af te koelen na een flinke zonsessie. Of na een intensief tennistoernooi met je vakantieburen… Proost 's avonds op de overwinning bij de bar nadat je één van de heerlijke streekgerechten hebt geprobeerd in het restaurant op de camping of in een nabij stadje. Bom apetite!

Ontdek de Portugese westkustHoud jij wel van een uitdaging en ben je niet bang om nat te worden? De golven aan de Portugese kust zijn uitermate geschikt om te surfen of kitesurfen! Of altijd al een keer een jetski willen huren? Nu is je kans. Maar ook als je iets minder 'stoer' bent kun je je prima vermaken in de buurt van de camping. Huur een fiets, ga midgetgolfen of plan een dagtripje naar een leuke stad of bruisende badplaats. Fietsen kan trouwens gratis in Aveiro, de gemeente stelt ze tot je beschikking. Het stadje ligt zowel aan zee als aan de rivier en je ziet er bijzondere slanke kleurrijke bootjes die vroeger dienden om algen en zeewier uit de rivier te halen. Tegenwoordig worden ze gebruikt voor toeristische boottochten. In Vagos is het sanctuarium Nossa de Senhora een drukbezochte plek voor bedevaartsgangers die een bezoek brengen aan dit aan Maria gewijde heiligdom. Een bezoekje waard! En als je dan toch in de buurt van Porto bent (1 uur rijden) dan laat je de kans om deze stad te verkennen natuurlijk niet aan je voorbij gaan. Bruisende sfeer, cultuur, gemoedelijkheid, culinair genieten en prachtige bezienswaardigheden zijn een aantal prima steekwoorden voor Porto! Ribeira, het sfeervolle oude centrum van de stad, ligt aan de rivier de Douro en je wordt alleen al blij van de kleurige huizen. En dan moet de rest nog komen….!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging orbitur vagueira

De ligging van "orbitur vagueira" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.