Campings in Portugal

(147): pagina 1

Zoek en boek je camping in Portugal. Zoek rechtstreeks in het aanbod van tientallen verschillende camping aanbieders. Bekijk het hele aanbod & boek direct online! Het is ook mogelijk om op de kaart te zoeken.

8 pers.

eurocampings.nl logo Camping heeft hellend terrein, ligt aan de monding van Rio Lima. 200m van zee met een mooi zandstrand. Een ideaal gebied voor windsurfing i.v.m. microklimaat. Een zwembad en restaurant ontbreken niet. Reserveren tot 1 april mogelijk voor hoogseizoen!

8 pers.

eurocampings.nl logo Vrij grote camping met zowel vrije als afgebakende toerplaatsen. Via openbaar vervoer met halte voor de camping is het een uitgangspunt om Porto te bezoeken. Via het houten vlonderpad kan men eindeloos (bijv. naar Makosinhos) wandelen of joggen.

8 pers.

eurocampings.nl logo Camping ligt tussen de zee en een meer. Op het meer zijn watersporten mogelijk. Op het strand zie je de vissers met een voor deze streek typische manier van visvangst.Mooi wandelpad langs meer naar centrum Praia de Mira

8 pers.

eurocampings.nl logo Fraaie camping met tal van vertiermogelijkheden. Gevarieerde beplanting met schaduwmogelijkheid. Ruime zwembaden met zonneterrassen. Bar, restaurant en supermarkt. Voorzieningen hele jaar open.

8 pers.

eurocampings.nl logo Uitgestrekte camping waar ruime percelen beschikbaar zijn, met veel schaduw onder de eucalyptusbomen, maar vaak zanderig. De overwinteraar zal nochtans vele zonnige plaatsen vinden. Waterglijbaan in de zomer.

8 pers.

eurocampings.nl logo Een terrassencamping gelegen aan de rand van de stad. Ideaal voor leuke uitstapjes in de omgeving naar o.a. de Douro-vallei. Naast de camping een mooi zwembad, waar u korting krijgt. Ongeveer 20 plaatsen geschikt voor caravan en camper, zonder schaduw. Mo

8 pers.

eurocampings.nl logo Leuke, kleinschalige terrassencamping, veel bomen. De camping is buiten de stad gelegen. Vriendelijke ontvangst. Goed restaurant. Vanuit de camping vertrekken gemarkeerde wandeltochten en mountainbike circuits. Het park heeft mogelijkheden voor tree climb

8 pers.

eurocampings.nl logo Sfeervolle camping, gelegen in charmant vissersdorp met rots en zandstrand. Aan vissershaventje kan men zuidwaarts naast de kust wandelen via een houten vlonderpad. Goede verbinding met Porto via metrolijn Povoa-Porto.

8 pers.

eurocampings.nl logo Knusse terrassencamping met gezellige bar en terras. Gemoedelijk, kleinschalig en gastvrij. Idylische omgeving. Portugees restaurant op loopafstand. Uitgebreide informatiemap voor vele dagjes uit. Enthousiaste Nederlandse eigenaars. Beperkt aantal plaatse

8 pers.

eurocampings.nl logo Een mooi gelegen camping in prachtige tuin en boomgaard. Camping met een goede accomodatie. Vernieuwd sanitair (2018). Onder vriendelijke Nederlandse leiding.

8 pers.

eurocampings.nl logo Geert & Martine, de Nederlandstalige eigenaren met 20 jaar streekervaring, ontvangen u op deze kleine, rustige camping met zwembad gelegen op 100m van het centrum. Fietsroute op 300m.

8 pers.

eurocampings.nl logo Centraal in de Algarve. Mooi uitzicht over vallei en stuwmeer. Voor natuurgenieters, wandelaars en vogelaars. Leuke Moorse stadjes, zigeunermarkten en prachtige rotskusten.

8 pers.

eurocampings.nl logo Terrassencamping met uitzicht op getijde rivier en oude stad Silves. Schitterend natuurgebied voor vogelaars. Biologisch fruit op de camping.

8 pers.

eurocampings.nl logo Ruim opgezette camping met zwembad, bar en restaurant. In de nabijheid van dorp en zee. Nieuw sanitair (2017). Vriendelijk personeel aan de receptie. Tegenover visgelegenheid en meer met watersport mogelijkheden. Op loopafstand langs het meer Praia de Mir

8 pers.

eurocampings.nl logo Terrassencamping ligt zeer centraal om de prachtige stad Braga met de vele historische gebouwen te bezoeken, vergeet zeker niet om Bomb Jesus te bekijken iets buiten de stad, ook Parque de Ponte vlak bij de camping evenals het oude Olympisch Station zijn

8 pers.

eurocampings.nl logo Perfecte harmonie tussen natuur en ontspanning. Aan meer Castelo de Bode met watersportmogelijkheden. Traditionele Portugese keuken met verse producten en goede wijnen. Niet ver van Tomar met werelderfgoed monument.

8 pers.

eurocampings.nl logo Camping ligt in een natuurlijke omgeving op een schiereiland, gevormd door Rio Lima en is een prima uitgangspunt voor bezoeken aan het uitgestrekte Nationaal Park Peneda Geres. De receptie geeft u graag advies. In het gehele jaar geopende restaurant kunt

8 pers.

eurocampings.nl logo Deze grote camping biedt voldoende schaduwrijke plaatsen onder de eucalyptusbomen met mooi zwembad, 300m van zee. Prachtig zandstrand. Goed uitgangspunt om Porto te bezoeken.

Aanbieders van campings
Allcamps.nl logo
Anwbcamping.nl logo
eurocampings.nl logo
Vacanceselect.com logo

Log in of maak snel een account aan
en beheer overal jouw favoriete vakanties!

Inloggen Nu registreren