Orbitur Costa da Caparica

6
Vacanceselect.com logo

Kijk, dat is nog eens ideaal! Een vakantie waarbij je niet hoeft te kiezen tussen luieren aan het strand en de rijke cultuur van een mooie stad ontdekken. Camping Orbitur Costa da Caparica ligt aan de westkust van Portugal, op loopafstand van zee en op maar 20 km van de heerlijke stad Lissabon. Zo combineer je een strandvakantie met een stedentrip. Geweldig!

Camping Orbitur Costa da CaparicaOp deze camping vind je geen zwembad, want na een wandeling van slechts een paar honderd meter sta jij pootje te baden in de Atlantische Oceaan. Spring over de golven of neem je bal mee en speel watervolleybal in zee. Smeer je wel goed in en geniet van de zonnestralen op je huid! De sportievelingen onder ons zijn vast regelmatig te vinden op de tennisbaan of het multisportterrein. Of speel jij liever een toernooitje tafeltennis?! Voor wat kleine boodschapjes kun je terecht in de minimarkt en bij het restaurant kun je zowel aanschuiven als een maaltijd afhalen en op je eigen terras oppeuzelen. Hoe dan ook…smakelijk eten!

De Portugese westkustDe camping heeft dezelfde naam als de populaire badplaats Costa da Caparica. Het mooie zandstrand is favoriet bij de Portugezen zelf en je vindt er leuke restaurantjes en tal van uitgaansgelegenheden. Het uitgestrekte brede strand is opgedeeld in meerdere stranden door dammen. Welk deel vind jij het fijnst? Praia da Morena ligt tegen de duinen en er zijn een paar goede bars. Praia da Cabana do Pescador heeft hippe strandtenten waar je regelmatig livemuziek hoort en je kunt je laten masseren. Als dat geen vakantie is?! Wissel een dagje luieren af met een bezoek aan Lissabon, want dat ligt praktisch om de hoek. Deze kleurrijke stad ligt tegen een heuvel dus dat betekent schattige steile straatjes in overvloed. Neem trammetje 28 en laat je vervoeren naar de wijken Graça en Mouraria en vergeet ook niet van het uitzicht te genieten vanaf kasteel de Sao Jorge. Misschien zie je in de verte Sintra liggen, een stadje dat zo uit een sprookjesboek gesprongen lijkt te zijn. Bijzondere paleizen, eeuwenoude forten en prachtige tuinen. Het staat niet voor niets op de Unesco werelderfgoedlijst!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging orbitur costa da caparica

De ligging van "orbitur costa da caparica" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.