Campings in Kroatië

(294): pagina 1

Zoek en boek je camping in Kroatië. Zoek rechtstreeks in het aanbod van tientallen verschillende camping aanbieders. Bekijk het hele aanbod & boek direct online! Het is ook mogelijk om op de kaart te zoeken.

20 pers.

Allcamps.nl logo Camping bij Baska, Eiland KRK in Kroatië.

20 pers.

Allcamps.nl logo Camping bij Banjole, Istrië in Kroatië.

8 pers.

eurocampings.nl logo Smaakvolle, rustig gelegen naturistencamping, mooi ingebed in de bergachtige natuur. Breed kiezelstrand met panoramisch uitzicht. Schitterend restaurant á la carte of buffetvorm en aangrenzend terras met designmeubilair. Modern en zeer verzorgd sanitair.

8 pers.

eurocampings.nl logo Mooie grote terrassencamping op wandelafstand van het centrum van Cres (20 min.). Er is een apart gedeelte ingericht voor naturisten. De camping heeft een 800 m lang rots/kiezelstrand met betonnen plateaus, zwemtrappen en promenade. Camping met veel mogel

8 pers.

eurocampings.nl logo Terrassencamping naast doorgaande weg en nabij voetbalveld.Weelderige vegetatie. Ca.150m naar kiezelstrand. Sanitaire blokken worden goed onderhouden. Mogelijkheid tot nemen van duiklessen aan het strand. Klein haventje met langs de kust leuke restaurantj

8 pers.

eurocampings.nl logo Privécamping Rozac. Mooie camping met veel schaduw, goed sanitair. Mooi kiezel- en zandstrand op 2 km van Trogir.

8 pers.

eurocampings.nl logo Mooie kleine camping met veel plaatsen in de schaduw. Schoon sanitair. Een restaurantje met redelijke prijzen. Goed gelegen voor een bezoek aan de Krka watervallen, Sibenik en kleinere stadjes, waaronder Skradin in de omgeving.

8 pers.

eurocampings.nl logo Gelegen onder de pijnbomen op 250m van een zand- en kiezelstrand en op wandelafstand van het pittoreske toeristische stadje Biograd. Een deel bestaat uit mobilhomes. Ideaal uitgangspunt voor bezoeken per boot aan de Kornati eilanden en de Krka watervallen

8 pers.

eurocampings.nl logo Op 50m van zee gelegen mooie terrassencamping met zonnige en schaduwrijke plaatsen.

8 pers.

eurocampings.nl logo Natuurcamping in wondermooi landschap omgeven door hoge heuvels van het Velebitgebergte. Plaatsen voor tent of caravan/camper. Ook houten bungalow. Nieuw, modern sanitair. Een oase van vrede en rust in ongerepte natuur, ver van massatoerisme.

8 pers.

eurocampings.nl logo Nieuwe kleine luxe terrassencamping met zwembad en prachtig uitzicht op de zee. Boompjes geven nog weinig schaduw. Boten tot maximaal 6,5m. Zwemmen en sporten in zee mogelijk.

20 pers.

Allcamps.nl logo Camping bij , Dalmatië in Kroatië.

20 pers.

Allcamps.nl logo Camping bij , Dalmatië in Kroatië.

20 pers.

Allcamps.nl logo Camping bij Stobrec, Dalmatië in Kroatië.

20 pers.

Allcamps.nl logo Camping bij Bale, Istrië in Kroatië.

20 pers.

Allcamps.nl logo Camping bij Porec, Istrië in Kroatië.

20 pers.

Allcamps.nl logo Camping bij Porec, Istrië in Kroatië.

20 pers.

Allcamps.nl logo Camping bij Trogir, Dalmatië in Kroatië.

Aanbieders van campings
Allcamps.nl logo
Anwbcamping.nl logo
eurocampings.nl logo
Vacanceselect.com logo

Log in of maak snel een account aan
en beheer overal jouw favoriete vakanties!

Inloggen Nu registreren