Campings in Hongarije

(135): pagina 1

Zoek en boek je camping in Hongarije. Zoek rechtstreeks in het aanbod van tientallen verschillende camping aanbieders. Bekijk het hele aanbod & boek direct online! Het is ook mogelijk om op de kaart te zoeken.

20 pers.

Allcamps.nl logo Camping bij Alsóörs, Balatonmeer in Hongarije.

8 pers.

eurocampings.nl logo Grote vernieuwde camping, gelegen aan het meer van Velence.

8 pers.

eurocampings.nl logo Prachtig, in een park gelegen camping in het centrum van het kuuroord, bekend door zijn baden tegen reuma.

8 pers.

eurocampings.nl logo Nette, goed onderhouden camping dicht bij de thermaalbaden van Bükfürdö. Het bad heeft 26 bassins.

8 pers.

eurocampings.nl logo Kleine, nette, gezellige camping waar de uitbater (indien u dit wenst) goulash klaar maakt in de open lucht met de ketel boven het houtvuur. Ook goede doorgangscamping van Balaton naar Zagreb (M7/E71).

8 pers.

eurocampings.nl logo Mooie, bloemrijke, langgerekte rustige FKK camping aan de rand van het dorp en aan het meer. Ruime plaatsen aan de waterrand. Gezellig restaurant. Sauna's aanwezig.

8 pers.

eurocampings.nl logo Camping om echt tot rust te komen. Veel schaduw. De thermaalbaden zijn met eigen thermaalwater gevuld. De camping ligt aan een meertje waar u kunt vissen. Ook geschikt als doortrekcamping naar/van Roemenië.

8 pers.

eurocampings.nl logo Kleine gezellige familiecamping met een verfrissend eigen zwembad. Dicht bij het thermaalbad in Gyór.

8 pers.

eurocampings.nl logo Rust en natuur, bos en veel vogels zijn de ingrediënten van deze camping. Voldoende schaduw en een klein zwembad zorgen voor de nodige verkoeling. Gehandicapten en rolstoelers voelen zich jaarlijks echt op vakantie. Zeer familiair.

8 pers.

eurocampings.nl logo Rustige familiecamping aan het Velencemeer. Eigen strand van 500m lang. Dichtbij in Agárd is een thermaalbad.

8 pers.

eurocampings.nl logo Luxe camping met modern sanitair. Tegen een gereduceerde prijs kan je heerlijk vertoeven in zwem- en thermaalbaden en scandinavische welness in het naast gelegen hotel, waar ook de receptie zich bevindt.

8 pers.

eurocampings.nl logo Rustige, landelijke camping in heuvelachtig natuurgebied van het Mecsekgebergte. Met vele wandel- en fietsmogelijkheden. 30 km van Pécs, Europa's culturele hoofdstad in 2010. Openbaar zwembad naast de camping.

8 pers.

eurocampings.nl logo Rustige gemoedelijke familiecamping, direct aan het Balatonmeer. Waterfietsen en fietsen is mogelijk vanaf de camping. Goed sanitair. Honden niet toegestaan

8 pers.

eurocampings.nl logo Idyllisch gelegen camping bij een watermolen en kalm riviertje in de buurt van de Oekraïense en Roemeense grens. Volop mogelijkheid tot fietsen, zwemmen, kanoën, paardrijden en leuke uitstapjes in de niet-toeristische omgeving.

8 pers.

eurocampings.nl logo Prachtig, vernieuwde camping met thermaalbad. Het oude bad is geïntegreerd in het nieuwe complex. De camping gaat jaarlijks open met Pasen. De prijs is zonder ingang thermaalbad.

8 pers.

eurocampings.nl logo Mooie camping met thermaalbad ook geschikt als doorgangscamping naar/van Roemenië. Van de verhuurplaatsen voor caravans zijn er slechts 15 voorzien van een aansluiting voor elektriciteit.

8 pers.

eurocampings.nl logo Gastvrije camping met veel wandel- en fietsmogelijkheden. Op de camping is ontspanning genoeg: tafeltennis, darts en zwembad. Voor de (kleine) kinderen glijbaantje, zandbak en een trampoline. Hebt u geen zin om te koken, dan kunt u mee eten met de gastvro

8 pers.

eurocampings.nl logo Naturistencamping met zwembad in een rustige omgeving op 4 km van Héviz.

Aanbieders van campings
Allcamps.nl logo
Anwbcamping.nl logo
eurocampings.nl logo
Vacanceselect.com logo

Log in of maak snel een account aan
en beheer overal jouw favoriete vakanties!

Inloggen Nu registreren