Campings in Zwitserland

(226): pagina 1

Zoek en boek je camping in Zwitserland. Zoek rechtstreeks in het aanbod van tientallen verschillende camping aanbieders. Bekijk het hele aanbod & boek direct online! Het is ook mogelijk om op de kaart te zoeken.

8 pers.

eurocampings.nl logo Ruime camping vlakbij het dorp met vrije plaatsen. Uitermate geschikt voor wandelaars. Verplicht gebruik van 'Bürgerpass' (incl.), geeft recht op gebruik van kabelbanen en bussen in het Saas-dal.

8 pers.

eurocampings.nl logo Kleine camping direct aan meer met ligweide en bossen in de directe omgeving. Wat minder faciliteiten voor gezinnen met kinderen. Steile toegangshelling naar ingang camping. Schoon, maar beperkt sanitair. Zeer goede mogelijkheden voor outdoorrecreatie.

8 pers.

eurocampings.nl logo Uniek gelegen wintersportcamping ligt midden tussen de bergen in het bos, op 50m van skiliften. Prima uitgangspunt om te wandelen. 's Winters kun je lekker langlaufen, skiën of lopen op sneeuwschoenen. Goede inkoopmogelijkheden.

8 pers.

eurocampings.nl logo Goed georganiseerde camping met ruim voldoende camperplekken. Zeer geschikt voor een bezoek aan Basel vanwege gratis openbaar vervoer, info bij de receptie.

8 pers.

eurocampings.nl logo Zeer luxe camping aan de Sarnersee. Vlakke plaatsen. Prachtig panoramazwembad naast de camping. Groot terras aan het meer met aanlegsteiger.Toegang tot het zwembad is inbegrepen.

8 pers.

eurocampings.nl logo Bergen rondom, prima camping voor bergwandelaars en fietsers. Dicht gelegen bij de Nufenenpas en ook dicht bij Grimsel- en Furkapas, ideaal voor dagtochten.

8 pers.

eurocampings.nl logo Fraaie familiecamping op een vlak terrein aan de Rhône. Buitenzwembad naast de camping. Mooi uitgangspunt voor wandelingen, fietstochten of langlaufen.Maak mooie autotochten over Furka, Grimsel, Gotthard en Nufenen passen.

8 pers.

eurocampings.nl logo Ligging aan de Brenno-rivier, op een weiland grotendeels omringd door bomen. Mooi uitzicht op deels gecultiveerde berghellingen. Goed uitgangspunt voor passentochten per auto: St. Gotthard, Oberalp.

8 pers.

eurocampings.nl logo Hele mooie, goed verzorgde familiecamping direct aan het Lago Maggiore.

8 pers.

eurocampings.nl logo Een van de mooiste en hoogste Alpine-campings in Oost-Zwitserland met uitzicht op de Morteratschgletsjer. Een echte natuurcamping, men staat (deels)met het campeermiddel tussen bomen en struiken; beekjes doorkruisen het terrein. Modern en verwarmd sanitai

8 pers.

eurocampings.nl logo Terrassencamping met prachtig zicht op meer en bergen. Midden in het groen, zeer rustig, prima uitgangspunt voor wandel- V.T.T. of boottochten. Mooi restaurant met een groot terras. De sanitaire blokken zijn verwarmd.

8 pers.

eurocampings.nl logo Grote familiecamping met afgebakende plaatsen op vlak terrein. Toeristen en seizoenkampeerders staan gemengd. Bezoek aan thermaalbaden tegen gereduceerde prijs. Honden niet toegestaan; er zijn enkele plaatsen buiten de camping waar men met hond mag kamper

8 pers.

eurocampings.nl logo Rustig gelegen camping midden in het hooggebergte, vlakbij de Simmenfällen. Ideaal uitgangspunt voor bergwandelaar en voor de wintersporter. Bewegwijzerd vanaf Lenk.

8 pers.

eurocampings.nl logo Goed geoutilleerde familiecamping met een klein eetaanbod op bestelling en eventueel een lunchpakket op bestelling. Rustig gelegen aan de bosrand met uitzicht op de bergen. Veel kindvriendelijke recreatie in de omgeving. Afstand tot natuur en Badesee Hasl

8 pers.

eurocampings.nl logo Mooi aan het meer gelegen camping met zonnige en schaduwrijke plaatsen. Recht onder aanvliegroute van naastgelegen vliegveld met beperkt aantal vluchten. Verouderd sanitair, maar redelijk onderhouden.

8 pers.

eurocampings.nl logo Ingebed in het dal tussen de schitterende bergen laat deze familievriendelijke zomer- en wintercamping u alle zorgen vergeten.

8 pers.

eurocampings.nl logo Kamperen in een boomgaard van een kindvriendelijke boerderij. Er is een koe die door de kinderen gemolken kan worden. Ook pony's met begeleiding en aaibare konijnen. Bioproducten verkrijgbaar. Weids uitzicht.

8 pers.

eurocampings.nl logo Camping op voormalige boerderij met groot open grasveld. Grote gratis sauna. Nieuwe toiletten. Weinig tot geen beschutting. Restaurant en verblijfsruimte.

Aanbieders van campings
Allcamps.nl logo
Anwbcamping.nl logo
eurocampings.nl logo
Vacanceselect.com logo

Log in of maak snel een account aan
en beheer overal jouw favoriete vakanties!

Inloggen Nu registreren