Campings in Zwitserland

(225): pagina 1

Zoek en boek je camping in Zwitserland. Zoek rechtstreeks in het aanbod van tientallen verschillende camping aanbieders. Bekijk het hele aanbod & boek direct online! Het is ook mogelijk om op de kaart te zoeken.

8 pers.

eurocampings.nl logo Camping gelegen in een oase van groen met prachtig uitzicht op de Chasseral. De toerplaatsen zijn gescheiden van de jaarplaatsen. Zeer goed restaurant. De camping heeft een mooi strand aan de Bielersee. Prima sanitair. Zwembad op ca. 800m en gratis voor c

8 pers.

eurocampings.nl logo Rustige, eenvoudige camping in groen kader. Doorgangscamping.

8 pers.

eurocampings.nl logo Fijne camping gelegen in een abrikozenboomgaard. Eenvoudig sanitair. Vriendelijke eigenaars. Prachtig uitgangspunt voor mooie dagtochten in de omgeving. Gezelllig restaurant.

8 pers.

eurocampings.nl logo Camping met zwembad en zeer goed restaurant. Centraal gelegen, erg geschikt voor uitstapjes in de omgeving. Veel vaste plaatsen.

8 pers.

eurocampings.nl logo Gastvrije camping met uitstekend sanitair en vriendelijke beheerders. Gelegen naast 2 kabelbanen, tevens centraal voor diverse wandelingen in het zonnige Wallis. Prima uitvalsbasis voor dagtrips naar Zermatt, Saas Fee, de Aletschgletsjer en de Simplonpas.

8 pers.

eurocampings.nl logo Alpencamping, zeer geschikt voor bezoek aan Zermatt. Goede sanitaire voorzieningen. Goed uitgangspunt voor bergwandelingen en bergsport. Station voor Zermatt naast de camping.

8 pers.

eurocampings.nl logo Kleine Alpencamping met veel sportmogelijkheden, indrukwekkende rotsen, hoge bergen rondom, geschikt om Oude Sustenweg op te wandelen naar Steingletscher. Het vernieuwde sanitair is fantastisch.

8 pers.

eurocampings.nl logo Hele mooie familiecamping met zwembad aan de rivier Tresa. Ideaal voor natuurliefhebbers.

8 pers.

eurocampings.nl logo Idyllisch gelegen terrassencamping op een licht hellend terrein. Ondanks het zuidelijke klimaat zijn slechts een aantal bomen aanwezig. Goed sanitair. Het zeer schilderachtige dorp ligt op 1 km afstand.

8 pers.

eurocampings.nl logo Gelegen in het Valposchiavo aan de zuidkant van de Alpen, met veel invloed van het Midellandse-Zeeklimaat. Prachtig gebied om te wandelen. Op slechts 10 km afstand van Tirano (Italië) dat ook met de trein via de Rhatische Bahn te bereiken is.

8 pers.

eurocampings.nl logo Een mooie camping op een grasveld zonder afgebakende plaatsen. Uitgangspunt voor het bezichtigen van de enige Grand-St. Bernard en omgeving. Heel gezellig dorpje. Leuke verblijfsruimte met kookgelegenheid.

8 pers.

eurocampings.nl logo Kleine camping op grasveld met enige bomen rondom. Goed en verwarmd sanitair. Ook 's winters geopend, langlaufloipen naast de camping. Goed uitgangspunt voor autotrips, mountainbiken, wandelen, enz.

8 pers.

eurocampings.nl logo Terrassencamping gelegen aan de gondelbaan naar de Oeschinensee. In de zomer mooi wandelgebied en 's winters klein familieskigebied. Vele langlaufmogelijkheden.

8 pers.

eurocampings.nl logo Een zeer grote camping in een bosrijke omgeving, direct aan het meer met een eigen haven en strand. Vooral gericht op waterrecreatie. Mooi aangelegde zonweide. Veel animatie en veel speeltoestellen. Ruime sanitaire voorzieningen.

8 pers.

eurocampings.nl logo Nette camping direct aan het meer met prachtig uitzicht. De camping is centraal gelegen als uitgangspunt in de regio.

8 pers.

eurocampings.nl logo Een rustige boerderijcamping in een schaduwrijke boomgaard met uitzicht op de Bielersee en de wijnbergen. Op de camping worden allerlei producten van de boerderij te koop aangeboden. Geen vaste plaatsen. Camping met eenvoudige sanitaire voorzieningen. Mog

8 pers.

eurocampings.nl logo Kamperen in een boomgaard van een kindvriendelijke boerderij. Er is een koe die door de kinderen gemolken kan worden. Ook pony's met begeleiding en aaibare konijnen. Bioproducten verkrijgbaar. Weids uitzicht.

20 pers.

Allcamps.nl logo Camping bij Susten, Wallis in Zwitserland.

Aanbieders van campings
Allcamps.nl logo
Anwbcamping.nl logo
eurocampings.nl logo
Vacanceselect.com logo

Log in of maak snel een account aan
en beheer overal jouw favoriete vakanties!

Inloggen Nu registreren