Manor Farm

6
Vacanceselect.com logo

Rondom uitzicht op bergen zover je kunt kijken én direct aan de Thünersee, dat is de locatie van Camping Manor Farm. Maak een bergwandeling, duik het meer in vanaf het privéstrand of ga winkelen in Interlaken dat je makkelijk bereikt met de gratis bus of boot. Voor een op en top Zwitserse vakantie is Manor Farm de aangewezen plek!

Faciliteiten op Camping Manor FarmGratis toegang tot het openbaar zwembad in Interlaken, gratis vervoer met de boot of bus naar Interlaken. Dat is goed geregeld voor gasten van Manor Farm! Via het voetgangerstunneltje onder de Seestrasse loop je veilig heen en weer tussen de twee delen van de camping. Aan het meer heb je de keuze uit maar liefst 3 stranden, dus laat die zon maar schijnen! Kinderen raken hun energie wel kwijt met waterfietsen, balletje trappen op het sportveld of met hun vriendjes in de speeltuin. Voor boodschappen kun je op Manor Farm terecht in de minimarkt. En 's avonds is de vraag: haal je een afhaalmaaltijd of eet je een Italiaans gerecht in het restaurant? Laat je maar verwennen deze vakantie!

Omgeving Camping Manor FarmInterlaken is een leuke stad waar je je wel een dag vermaakt. Mooie winkels, gezellige eettentjes en bars. Pak vanuit Interlaken ook een keer de trein naar het hoogstgelegen treinstation van Europa: Jungfraujoch een bijzonder fotogenieke treinrit! Interlaken ligt tussen de Thünersee en Brienzersee. Maak een boottocht over deze meren en bezoek het openluchtmuseum Ballenberg in Brienz om te zien hoe de mensen vroeger overleefden op het platteland en in de bergen. Ook leuk voor kinderen om zelf de traditionele ambachten te beoefenen, met het historische speelgoed te spelen en alles te leren over de werking van kruiden. Jullie praten vast nog lang na over jullie vakantie op Camping Manor Farm!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging manor farm

De ligging van "manor farm" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.