Orbitur São Pedro de Moel

6
Vacanceselect.com logo

Kamperen aan de avontuurlijke Costa de Prata, tussen Lissabon en Porto.

Centro is de regio van Portugal met de hoogste golven en prachtig zandstrand. Hoofdstad Lissabon, waar je de beroemde fado hoort. En Camping Orbitur São Pedro Moel , die praktisch aan zee ligt. Een fantastische uitvalsbasis om Portugal te ontdekken.

Van bos naar strand Camping Orbitur São Pedro Moel ligt tussen de pijnbomen. Met het zwembad als middelpunt. Heerlijk zonnen op een ligbedje. Af en toe een drankje halen bij de poolkiosk. De kinderen hebben het intussen druk in het kinderbadje. En bij de glijbaan natuurlijk. Er is een speeltuin, een gamesroom. Potje tennis? Dat kan hier ook.

De stad in Natuurlijk wil je fadostad Lissabon graag zien. Daarnaast vind je in de buurt van Camping Orbitur São Pedro Moel nog veel meer moois. Historische steden, zoals Porto. Kastelen gebouwd op rotsen en oude kloosters. São Pedro Moel hoort bij gemeente Marinha Grande. Befaamd om zijn glasindustrie.

Hoogste golven Vanaf de camping wandel je in 10 minuten naar het gezellige São Pedro Moel. Ook het strand is vlakbij. In de verte zie je de vuurtoren al staan. Het strand wordt overspoeld door hoge golven. Een beetje surfer kent het visserplaatsje Nazare wel. Het is namelijk wereldberoemd vanwege de hoogst gemeten golven. Als je dan toch in São Pedro Moel vertoeft, ga dan een dagje naar dit bijzondere rotsstrand. Meest spectaculair op dagen met een flinke zeebries. Waterplezier beleef je ook op de camping. In het zwembad. Waar je rustig rond kunt dobberen op je opblaaskrokodil.

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging orbitur são pedro de moel

De ligging van "orbitur são pedro de moel" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.