Orbitur Valado

6
Vacanceselect.com logo

Op een kleine 2 kilometer van het visserplaatsje Nazaré verblijf je in een prachtig schaduwrijk dennenbos op Camping Orbitur Valado. Deze eenvoudige camping aan de westkust van Portugal biedt je rust en ontspanning en dankzij de basisfaciliteiten is het er prima toeven als je niet van teveel poespas houdt. Geniet in alle rust van de natuur en zoek de reuring op als jij er zin in hebt!

Prima basisfaciliteitenCamping Orbitur Valado is een rustige camping waar je middenin een naaldbomenbos geniet van een welverdiende vakantie. Er is een zwembad wat prima is voor een verfrissende duik en waar je op een zonnebedje eindelijk aan dat spannende boek begint. Voor de kleintjes is er een speeltuin en de wat oudere kinderen pingpongen erop los bij de tafeltennistafels. Een snackje en een drankje haal je bij de (snack)bar en het is mogelijk maaltijden af te halen die je gezellig samen opeet op je eigen terras. Koken doen we morgen wel weer!

Eropuit aan de Portugese westkustOp 2 kilometer van de camping ligt het supergezellige vissersdorpje Nazaré. Naast dat je hier geweldige golven hebt om te surfen, eet je hier de meest verse vis die je kan bedenken. Zo van de boot op je bord! Aan de boulevard lokken ze je graag naar binnen, maar wat veel beter is is om zo'n smal steegje in te duiken en een klein restaurantje te kiezen. Om je vingers bij af te likken! Op anderhalf uur rijden, maar zeker de tijd waard, ligt het mooie Lissabon. De sfeer in deze stad is bijzonder aangenaam en de lokale bevolking erg vriendelijk. Bekende plekken zijn het kasteel de Sao Forge en de Torre de Belém, maar proef ook de zoete en hartige gebakjes. De Portugezen zijn er gek op! Iets dichterbij de camping loop je zo het historische centrum van Peniche in. Bezoek het fort uit de 16e/17e eeuw of één van de prachtige kerken.

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging orbitur valado

De ligging van "orbitur valado" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.