Campings in Turijn

(4): pagina 1

Zoek en boek je camping in Turijn. Zoek rechtstreeks in het aanbod van tientallen verschillende camping aanbieders. Bekijk het hele aanbod & boek direct online! Het is ook mogelijk om op de kaart te zoeken.

8 pers.

eurocampings.nl logo Het achterste gedeelte van de camping heeft een mooi uitzicht op oude, tegen berghellingen gelegen wijngaarden. Centraal gelegen tussen Aosta en Turijn (50 km). Ruime overdekte bar/recreatieruimte.

8 pers.

eurocampings.nl logo Rustige camping in berggebied met prima sanitair, een uitstekend restaurant en klein bovengronds zwembad. Gastvrije ontvangst. De camping is moeilijk te bereiken, vooral voor grotere caravans.

8 pers.

eurocampings.nl logo De camping ligt prachtig tussen de bergen. Vanaf de camping kunt u prachtige wandelingen maken. Zeer geschikt voor grote groepen. Bar/restaurant aanwezig. Keurig sanitair. Prachtig gebied voor off-road motortoertochten.

v.a.€ 70.00
Camping Bella Torino
8 pers.

eurocampings.nl logo Jonge camping met enthousiaste leiding. Perfect gelegen voor een bezoek aan Turijn. Vlak terrein in ontwikkeling met enerzijds zicht op camperparking en anderzijds een landelijk uitzicht. Shuttlebusje naar openbaar vervoer van Turijn.

Aanbieders van campings
eurocampings.nl logo

Log in of maak snel een account aan
en beheer overal jouw favoriete vakanties!

Inloggen Nu registreren