Campings in Italië

(1372): pagina 1

Zoek en boek je camping in Italië. Zoek rechtstreeks in het aanbod van tientallen verschillende camping aanbieders. Bekijk het hele aanbod & boek direct online! Het is ook mogelijk om op de kaart te zoeken.

8 pers.

eurocampings.nl logo Terrassen en kampeerveldjes. Zonnig en beschaduwd d.m.v. bomen. Licht golvend terrein gelegen aan de monding van de rivier Foce en d.m.v. een gratis pontje aan zee . Vrije plaatskeuze. Land- en watersport. Het zwembad met zijn mooie gekleurde glijbanen is

8 pers.

eurocampings.nl logo Een terrassencamping met een schitterend uitzicht over de heuvels en de zee. Alle plaatsen zijn afgebakend tussen de bomen.

8 pers.

eurocampings.nl logo Grote maar gemoedelijke camping met veel animatie, vlak aan zee, in het pijnbomenbos. Geschikt voor families. Kinderen kunnen zich hier ten volle uitleven.

8 pers.

eurocampings.nl logo Kleine, nette en rustige familiecamping met mooi modern sanitair, privéstrand en dicht bij het stadscentrum. Grote groene grasplaatsen. Zeer aantrekkelijk restaurant met uitgebreide kaart.

8 pers.

eurocampings.nl logo Grote terrassencamping met drie zwembaden (1 met splashpool, nieuw 2018) en prachtig uitzicht op het Gardameer. Veel recreatieve voorzieningen. Goed restaurant.

8 pers.

eurocampings.nl logo Grote camping tussen Gardaland en Canevaworld met zwembad en kinderbad, tennisbanen, voetbalveld en modern sanitair. Gelegen aan het Gardameer in de nabijheid van een jachthaventje.

8 pers.

eurocampings.nl logo Een familiecamping op 300m afstand van de zee met zandstrand. Veel animatie voor kinderen en volwassenen. Grote sanitaire gebouwen. Er is een restaurant/pizzeria met groot terras.

8 pers.

eurocampings.nl logo In een pijnbomenbos gelegen familiecamping direct aan zee met een ruim zandstrand. Moderne sanitaire voorzieningen. Animatieprogramma aanwezig. Centraal gelegen restaurant/bar, winkels met een groot terras.

8 pers.

eurocampings.nl logo Rustige, gemoedelijke en kindvriendelijke camping. In brede terrassen aangelegde camping op een landtong met aan de ene zijde op korte afstand een kiezelstrand met boeien en bootkraan, en aan de andere zijde een lang zandstrand. Fietsen en scooters te huu

8 pers.

eurocampings.nl logo Mooi gelegen groene strandcamping met omheinde toerplaatsen. Prachtig privéstrand met speelobjecten voor kinderen. Prima restaurant met verse streekgerechten o.a. mozzarella van buffels. Vlak bij de archeologische site van Paestum met de gave overblijfsel

8 pers.

eurocampings.nl logo Mooie, grote camping, gelegen aan de Ionische Zee met zandstrand. Ruime plaatsen die goed beschaduwd zijn.

8 pers.

eurocampings.nl logo Camping wordt steeds mooier. Het onthaal is hartelijk. De plaatsen zijn voor Italiaanse begrippen ruim. Er is een restaurant, bar, mooi zwembad en luxe toiletruimte.

8 pers.

eurocampings.nl logo Goed georganiseerde camping direct aan het Iseo-meer. Vlakke plaatsen, mooie ligweide en zwembad. Bijzonder mooi uitzicht over het meer. Prima sanitair en restaurant met streekschotels.

8 pers.

eurocampings.nl logo Gastvrije camping aan het meer van Caldonazzo met een eigen strand. Ideaal uitgangspunt voor bergwandelingen, excursies en fietstochten. Op de reeceptie spreekt men Nederlands. Ruime plaatsen (80-120m²), 6 ampère. Moderne sanitaire voorzieningen. Wifi 100

8 pers.

eurocampings.nl logo Gemoedelijke familiecamping op schiereiland direct aan het meer van Caldonazzo dat geschikt is voor zwemmen en watersport. Camping ligt op korte afstand van gezellige zuidkant van het meer met zijn vele terrasjes en restaurants.

8 pers.

eurocampings.nl logo Zeer rustige camping met mooi zwembad en ongeveer 300m van het strand. Weinig schaduw. Goed sanitair. De camping ligt in de nabijheid van luxe vakantieparken.

8 pers.

eurocampings.nl logo Kleine, gezellige camping aan het Iseomeer. Plaatsen direct aan het meer met panoramisch uitzicht. Restaurant met lokale gerechten. U kunt uw auto op de camping parkeren.

8 pers.

eurocampings.nl logo Camping ligt in de bergen en is goed onderhouden. Restaurant, winkel en op 10 minuten lopen van het strand.

Aanbieders van campings
Allcamps.nl logo
Anwbcamping.nl logo
eurocampings.nl logo
Selectcamp.com logo
Vacanceselect.com logo

Log in of maak snel een account aan
en beheer overal jouw favoriete vakanties!

Inloggen Nu registreren