Campings in Verona

(36): pagina 1

Zoek en boek je camping in Verona. Zoek rechtstreeks in het aanbod van tientallen verschillende camping aanbieders. Bekijk het hele aanbod & boek direct online! Het is ook mogelijk om op de kaart te zoeken.

8 pers.

eurocampings.nl logo Ruim beschaduwde camping aan het meer gelegen met ligweide en boothelling, zwembad, bar, restaurant met terras.

8 pers.

eurocampings.nl logo Deze grote camping met een echt privé zandstrand gelegen aan het Gardameer, met veel sport- en spelmogelijkheden en animatie is zijn 4 sterren meer dan waard.

8 pers.

eurocampings.nl logo Achter het sportcentrum Acquasplash Caneva gelegen camping met zwembad en een kiezelstrand aan het meer.

8 pers.

eurocampings.nl logo In een natuurlijke omgeving met mooie beplanting direct aan het Gardameer gelegen familiecamping. Mooie zwembaden, uitermate geschikt voor gezinnen met kleine kinderen.

8 pers.

eurocampings.nl logo Grote familiecamping op 500m van Lazise met ruime lichtbeschaduwde plaatsen direct aan het Gardameer met 3 zwembaden met waterspelen. Langzaam aflopend zandstrand. Animatie voor kinderen en ouderen. Goed restaurant aan het strand en bij het zwembad.

8 pers.

eurocampings.nl logo Rustige, schaduwrijke camping met uitzicht op het meer. Zwembad ligt prachtig bij het meer.

8 pers.

eurocampings.nl logo Rustige, schaduwrijke camping, zeer geschikt voor families met jonge kinderen.

8 pers.

eurocampings.nl logo Moderne, direct aan het meer gelegen schaduwrijke camping met zwembad.

8 pers.

eurocampings.nl logo Ruim beschaduwde camping met afgebakende plaatsen, merendeel omzoomd door heggetjes. Modern sanitair, prachtige zwembaden met nieuwe glijbanen, kinderbad en een modern fitnesscentrum. Camping is aan het Gardameer gelegen. Honden zijn van harte welkom.

8 pers.

eurocampings.nl logo Grote, direct aan het Gardameer gelegen terrassencamping met zwembad op loopafstand van het plaatsje Lasize. Animatie voor de kleintjes en in het prima restaurant, muziek voor volwassenen.

8 pers.

eurocampings.nl logo Grote, zeer goed uitgeruste familiecamping direct aan het Gardameer, ruime staanplaatsen met water, afvoer en electra. Een waar kinderparadijs met 7 zwembaden en tal van sport- en spelvoorzieningen. Leuke animatie voor jong en oud.

8 pers.

eurocampings.nl logo Kleine camping direct aan het Gardameer met een klein restaurant en prachtig uitzicht op het meer.

8 pers.

eurocampings.nl logo Kleine camping aan het Gardameer dicht bij de historische plaats Torri del Benaco. Mooi uitzicht over het meer. Camping heeft een barretje, minimarkt en satelliet-tv.

8 pers.

eurocampings.nl logo Rustige camping met diverse fruitbomen, midden in de natuur bij een mooi landhuis. Centrale ligging t.o.v. Venetië, Vincenzo en Padova. 4 km van het prachtige middeleeuwse stadje Montagnana. Mooi modern sanitair.

8 pers.

eurocampings.nl logo Terrassencamping omgeven door olijfbomen, planten enbloemen.Het meer is via een tunneltje te bereiken. Vanaf de camping kunt u winkelen in de historische plaats Malcesine, te bereiken per bus of fiets. U kunt mooie wandelingen maken langs het meer of in d

8 pers.

eurocampings.nl logo Goed verzorgde kleine camping met barretje en verwarmd zwembad. Prachtig uitzicht over het Gardameer.

8 pers.

eurocampings.nl logo camping nog niet kunnen bezoeken

Aanbieders van campings
Anwbcamping.nl logo
eurocampings.nl logo

Log in of maak snel een account aan
en beheer overal jouw favoriete vakanties!

Inloggen Nu registreren