Campings in Siena

(5): pagina 1

Zoek en boek je camping in Siena. Zoek rechtstreeks in het aanbod van tientallen verschillende camping aanbieders. Bekijk het hele aanbod & boek direct online! Het is ook mogelijk om op de kaart te zoeken.

v.a.€ 105.00
Camping Le Soline
8 pers.

eurocampings.nl logo De camping bestaat uit terrassen gelegen tegen een heuvel. Zowel de plaatsen als het grote zwembad hebben een mooi uitzicht over het omringende landschap.

v.a.€ 119.00
Camping Colleverde Siena
8 pers.

eurocampings.nl logo Terrassencamping met apart gedeelte voor tenten. Verzorgd zwembad met ligstoelen en parasols. Prima restaurant. Stadsbus stopt voor de camping.

v.a.€ 230.00
Camping Boschetto Di Piemma
2 pers.

Anwbcamping.nl logo Deze camping ligt op een heuvel in een bosachtige omgeving en kent flinke hoogteverschillen. De tentplaatsen liggen op verschillende terrassen in de beschutting van bomen met deels uitzicht op de omgeving. Caravans en campers kunnen alleen in he

v.a.€ 292.00
Camping Colleverde
2 pers.

Anwbcamping.nl logo Terrasvormig terrein tegen een met verschillende boomsoorten begroeide heuvel, in een buitenwijk van Siena. Vanaf de tentplaatsen op de hogere terrassen is zicht op de oude stad. Veel staanplaatsen hebben een ondergrond van grind of bestrating.

v.a.€ 390.60
Camping Le Soline
2 pers.

Anwbcamping.nl logo De staanplaatsen op de terrassencamping zijn afgebakend door olijfbomen en struiken. Tenten staan op aparte velden. Het sanitair ligt op het hogere deel van de camping. Over het terrein loopt een sterk hellende hoofdweg met steile zijpaden naar

Aanbieders van campings
Anwbcamping.nl logo
eurocampings.nl logo

Log in of maak snel een account aan
en beheer overal jouw favoriete vakanties!

Inloggen