Campings in Messina

(9): pagina 1

Zoek en boek je camping in Messina. Zoek rechtstreeks in het aanbod van tientallen verschillende camping aanbieders. Bekijk het hele aanbod & boek direct online! Het is ook mogelijk om op de kaart te zoeken.

8 pers.

eurocampings.nl logo Zeer sfeervolle grote camping, mooi aan zee gelegen. Spoorlijn vlakbij. Goede organisatie. Verfijnde Siciliaanse gastronomie.

8 pers.

eurocampings.nl logo Uitstekend gelegen camping op 50m van de blauwe noord-oostkust tegenover de Eolische eilanden en ook vlakbij het Peloritanogebergte. De eucalyptusbomen zorgen voor veel schaduw. Goed verzorgd sanitair. Mooi uitgerust strand en voordelige gezinsprijzen.

8 pers.

eurocampings.nl logo De camping strekt zich uit langs de blauwe Tyrreense Zee met er tegenover de Eolische eilanden. Het prachtige bungalowpark in de tropische botanische tuin is gescheiden van de camping. Gezellig restaurant met zicht op het mooie zwembad. Het dorpje San Gió

8 pers.

eurocampings.nl logo Deze terrassencamping is panoramisch gelegen aan zee. Vanaf de camping heb je prachtige vergezichten en kun je de veerboten naar Eolische Eilanden zien varen. Het restaurant is erg populair bij de plaatselijke bevolking.

8 pers.

eurocampings.nl logo Eenvoudige en zeer rustige basic camping waar alle staanplaatsen een prachtig zicht op zee hebben. Ook kamers en mini-appartementen te huur.

8 pers.

eurocampings.nl logo Zeer verzorgde, moderne camping met breed privé-strand. Prachtig sanitair. Mooi zicht op Taorminia. Uitgebreide sportaccommodatie, zwembad en fitnesszaal.

v.a.€ 280.00
Agricampeggio Alessandra
8 pers.

eurocampings.nl logo Op deze volledig, nieuwe camping aan zee, zult u zeker rust vinden. De jonge uitbaters zijn erg milieuvriendelijk. Groenten, fruit en olie verkrijgbaar.

v.a.€ 350.00
Camping La Focetta Sicula
8 pers.

eurocampings.nl logo Kleine, Siciliaanse camping, mooi gelegen aan Ionische zee met fijn zwart kiezelstrand. Eenvoudige accommodatie gelegen vlak bij Taormina.

Aanbieders van campings
eurocampings.nl logo

Log in of maak snel een account aan
en beheer overal jouw favoriete vakanties!

Inloggen Nu registreren