Campings in Lecce

(18): pagina 1

Zoek en boek je camping in Lecce. Zoek rechtstreeks in het aanbod van tientallen verschillende camping aanbieders. Bekijk het hele aanbod & boek direct online! Het is ook mogelijk om op de kaart te zoeken.

8 pers.

eurocampings.nl logo Aan zee gelegen camping met, door pijnbomen, beschaduwde plaatsen.

8 pers.

eurocampings.nl logo Rustige, gestructureerde camping met zeer mooi strand. De enige camping direct aan de zee bij Torre Lapillo.

8 pers.

eurocampings.nl logo Mooie, grote camping, gelegen aan de Ionische Zee met zandstrand. Ruime plaatsen die goed beschaduwd zijn.

8 pers.

eurocampings.nl logo Op een heuvel gelegen rustige, landelijke camping met zeer grote, schaduwrijke plaatsen.

8 pers.

eurocampings.nl logo Een prachtige zee, met veel sportmogelijkheden, te combineren met een interessante stad met veel kunst. Een heerlijke plaats om naar toe te gaan.

8 pers.

eurocampings.nl logo Spectaculaire rotswand aan het strandje. Het is voor boottoeristen vaak reden voor een bezoek vanaf zee.

8 pers.

eurocampings.nl logo Uitstekende uitvalsbasis voor historische plaatsen en de beroemde thermen van Santa Cesarea. Heerlijke plek om te relaxen.

8 pers.

eurocampings.nl logo Vanaf deze camping is het makkelijk naar de grotere steden uitstapjes te maken, want de bushaltes zijn voor de ingang van de camping. Er is speciaal een chalet met koffiemachine ingericht om te ontbijten etc. Pa verkoopt 's morgens vis die hij 's nachts h

8 pers.

eurocampings.nl logo De camping ligt in een grote olijfboomgaard, waar soms een vos komt aanlopen (die door de baas kan worden gevoerd). Er is veel liefde voor de natuur en er is veel aandacht voor het sanitair.

8 pers.

eurocampings.nl logo Perfect geoutilleerde camping met veel ruimte en schaduw in een toeristisch interessant stadje.

8 pers.

eurocampings.nl logo Rustige Agri-camping met mooie ruime plaatsen.

8 pers.

eurocampings.nl logo Camping is gelegen in een olijfboomgaard. Geschikt voor kampeerders die de rust zoeken en het zonder animatie ook heel leuk vinden. Er is in juli en augustus vervoer naar zee. Zelf olijven rapen en olie maken en natuurlijk proeven...alles is mogelijk.

8 pers.

eurocampings.nl logo Knusse camping met restaurant met lokale producten, mogelijkheid voor proeverijen.

8 pers.

eurocampings.nl logo Bijna in het centrum van het stadje is het ook 's avonds leuk om uit te gaan.

v.a.€ 105.00
Agricamper Torre Sabea
2 pers.

Anwbcamping.nl logo De camping ligt dicht bij zee. De camping heeft plaatsen met enige schaduw. Er is mogelijkheid tot het huren van Studio's en bungalows. Deze camping is niet door de ANWB geïnspecteerd.

v.a.€ 105.00
Camping Santa Maria di Leuca
8 pers.

eurocampings.nl logo Aan het uiterste puntje van de 'hak' van de laars is er een prachtige kleurrijke natuur te ontdekken op een comfortabele camping.

v.a.€ 105.00
Agricampeggio & Glamping "Torre Sabea"
8 pers.

eurocampings.nl logo Zeer vriendelijke familiecamping met specialiteiten van de streek in een bijzonder interessante omgeving.

v.a.€ 144.00
Camping Resort Baia Di Gallipoli
2 pers.

Anwbcamping.nl logo De camping ligt in landelijk gebied op ca. 800 m van het strand. De meeste staanplaatsen hebben schaduw van (olijf- en dennen)bomen, een aantal heeft kunstmatige schaduw. De ondergrond bestaat uit gras en zand. Voor groepen jongeren is er een apart gedeel

Aanbieders van campings
Anwbcamping.nl logo
eurocampings.nl logo

Log in of maak snel een account aan
en beheer overal jouw favoriete vakanties!

Inloggen Nu registreren