Campings in La Spezia

(9): pagina 1

Zoek en boek je camping in La Spezia. Zoek rechtstreeks in het aanbod van tientallen verschillende camping aanbieders. Bekijk het hele aanbod & boek direct online! Het is ook mogelijk om op de kaart te zoeken.

8 pers.

eurocampings.nl logo Rustige familiecamping, gelegen aan een rivier en dicht bij de zee. Mooie vlakke plaatsen met voldoende schaduw. De camping is voorzien van een groot zwembad. Uitgangspunt voor bezoeken aan Pisa, Lucca en andere bezienswaardigheden. In de omgeving is een

8 pers.

eurocampings.nl logo Vlakbij zee gelegen terrassencamping met zwembad.Mooi uitzicht vanaf de hogere terrassen.

8 pers.

eurocampings.nl logo Rustiek gelegen terrassencamping die zich goed leent voor toeristische uitstapjes.

8 pers.

eurocampings.nl logo Gezellige, sfeervolle camping met voldoende schaduwrijke kampeerplaatsen; voor tentkampeerders in terrasvorm onder de bomen. Goed sanitair. Prima uitgangspunt voor een bezoek aan o.a. de Cinque Terre. Déiva beschikt over een (trein)station, zodat u uitste

8 pers.

eurocampings.nl logo Gezinscamping met voldoende schaduwgevende beplanting. Voorzien van een campingwinkel en restaurant. Er is een zwembad. Gratis vervoer naar de kust/station.

8 pers.

eurocampings.nl logo Vlak bij levendig stadscentrum en station gelegen camping in rustige omgeving. Er zijn ruim voldoende schaduwrijke plaatsen. Het is een prima uitgangspunt voor een bezoek aan de Cinque Terre waar u heerlijk kunt wandelen.

8 pers.

eurocampings.nl logo Grote, vrij moderne camping aan de rivier de Magra met restaurant en zwembad en ligweide aan de rivier. Mooi startpunt voor bootliefhebbers. In de omgeving is een helikopterbasis.

8 pers.

eurocampings.nl logo In bosgebied gelegen, rustgevende terrassen camping. Alleen tentkampeerders. Van hier uit kunt u de Cinque Terre bezoeken. Ook de zee is makkelijk bereikbaar.

v.a.€ 126.00
Camping Valdeiva
2 pers.

Anwbcamping.nl logo Deze autovrije camping ligt in bebost, heuvelachtig gebied, 3 km van het strand. Er zijn tentplaatsen op terrassen welke soms met trappen verbonden zijn. Naast deze kleinere plaatsen zijn er ook plaatsen voor grotere kampeermiddelen. De plaatsen zijn deel

Aanbieders van campings
Anwbcamping.nl logo
eurocampings.nl logo

Log in of maak snel een account aan
en beheer overal jouw favoriete vakanties!

Inloggen Nu registreren