Campings in Como

(18): pagina 1

Zoek en boek je camping in Como. Zoek rechtstreeks in het aanbod van tientallen verschillende camping aanbieders. Bekijk het hele aanbod & boek direct online! Het is ook mogelijk om op de kaart te zoeken.

8 pers.

eurocampings.nl logo Een kleine en rustige camping gelegen in het groen op loopafstand van het Comomeer met uitzicht op de bergen. De camping beschikt over een privé zwembad.

8 pers.

eurocampings.nl logo Kleine, eenvoudige familiecamping met schaduwrijke plekken aan het meer van Lugano. Op 2 km van het centrum van Porlezza. De camping beschikt over wifi (80%). Er zijn 2 mooie appartementen te huur.

8 pers.

eurocampings.nl logo Rustige, Italiaanse sfeercamping met schaduw en een mooi strand. Mooi sanitair. Vriendelijk Duits beheer. Gelegen aan het Comomeer. Uitstekend geschikt voor de watersporter (surfer en kitesurfer). Gelegenheid voor een boot is net buiten de camping aanwezi

8 pers.

eurocampings.nl logo Kleine, schaduwrijke camping met Italiaans karakter, langgerekt strand aan het Comomeer gelegen. Goed sanitair. Ideaal voor watersporters (surfers). In voor- en naseizoen wifi en honden gratis.

8 pers.

eurocampings.nl logo De camping is schaduwrijk opgezet in Italiaanse sfeer, direct aan een mooi strand met bomen in Domaso. Prima plek om te surfen.

8 pers.

eurocampings.nl logo Eenvoudige camping met Italiaanse uitstraling en strand. Minimumvoorzieningen, mooi gelegen aan het Comomeer, op 10 min lopen van het dorp Menaggio. Van hieruit kunt u met de veerboot mooie plaatsen aan het Comomeer bezoeken. Net buiten de camping is een

8 pers.

eurocampings.nl logo Een kleine, schaduwrijke camping, rustig gelegen aan het Pianomeer, bijzonder geschikt voor gezinnen met jonge kinderen. Op 3 km van Porlezza gelegen. Op het Pianomeer mag niet met motor gevaren worden. Voor de kinderen waterfiets aanwezig. Camping beschi

8 pers.

eurocampings.nl logo Aan het meer van Pusiano ligt een vrij nieuwe camping, genoemd "Class" op een rustieke plek ver weg van het dagelijkse lawaai en verkeer. Het campinggedeelte ligt aan het meer. Een prima plek voor jong en oud. De camping beschikt over twee mooie zwembaden

8 pers.

eurocampings.nl logo Camping ligt aan het Comomeer in het dorp Domaso. Een fijne plek voor de wind- en kitesurfer, evenals de hengelsporter. Er zijn talrijke wandelroutes en mountainbike trials. Ook de natuur nodigt u uit te komen.

8 pers.

eurocampings.nl logo Een kleine camping met luxe sportfaciliteiten voor de sportief ingestelde campinggast aan het Comomeer in Domaso. Er is ook een hotel aanwezig met 12 kamers.

8 pers.

eurocampings.nl logo Deze nieuwe camping ligt in Domaso direct aan het Comomeer met mooie schaduwrijke plaatsen. Een ideale plek voor de watersportliefhebber. Prachtig sanitair.

8 pers.

eurocampings.nl logo Mooie en schone familiecamping met groot kiezelstrand aan het Comomeer. Prima uitgangspunt om te zeilen en te surfen op loopafstand van het plaatsje Dongo.

8 pers.

eurocampings.nl logo Gelegen met strand aan het Comomeer. Keurige camping met prima sanitair en een eigen zwembad (inclusief prijs). Beschikt over alle watersportactiviteiten.

8 pers.

eurocampings.nl logo Camping ligt aan het Comomeer en heeft een breed zandstrand. Een ideale plek voor zeilers en surfers. Ook voor mountainbike en trekking. Er zijn veel faciliteiten als een bar, kampwinkel e.d. Er zijn mooie, gemarkeerde wandelroutes en mountainbike trials

8 pers.

eurocampings.nl logo Mooie gezinscamping met schaduwrijke plekken, direct aan het meer van Lugano. Met veel recreatieve voorzieningen, een restaurant/pizzeria, en een mooi zwembad. Op 2 km van Porlezza.

8 pers.

eurocampings.nl logo Een prettige familiecamping aan het Comomeer; rustig gelegen aan de rand van het dorp Dongo, omgeven door bergen. Goede, vlakke plaatsen en mooi sanitair. Ideale plek om te (kite)surfen.

8 pers.

eurocampings.nl logo Schaduwrijke familiecamping met mooi eigen zwembad. Er is ook een mooi strandje. Direct gelegen aan het Pianomeer op 3 km van Porlezza. Op terrein 2 gehandicaptenvoorzieningen aanwezig. Op het Pianomeer mag niet met motor gevaren worden. Prima wandel- en

v.a.€ 315.00
Camping Au Lac de Como
8 pers.

eurocampings.nl logo De eenvoudige camping "Au Lac de Como" ligt aan de voet van de berg "Berlinghiera" direct aan het Comomeer en is voorzien van een zwembad en een restaurant. De campingplaatsen liggen aan de voorkant aan het meer.

Aanbieders van campings
eurocampings.nl logo

Log in of maak snel een account aan
en beheer overal jouw favoriete vakanties!

Inloggen Nu registreren