Campings in Catania

(10): pagina 1

Zoek en boek je camping in Catania. Zoek rechtstreeks in het aanbod van tientallen verschillende camping aanbieders. Bekijk het hele aanbod & boek direct online! Het is ook mogelijk om op de kaart te zoeken.

8 pers.

eurocampings.nl logo Wie komt voor een beklimming van de Etna (mogelijk o.l.v gids) is hier aan het goede adres. Basic comfort midden in de natuur, maar wel een paar eenvoudige appartementen.

8 pers.

eurocampings.nl logo Jonge, enthousiaste en ambitieuze leiding. Camping is mooi gelegen op de flank van de Etna. Nieuw (2019) en degelijk sanitair. Gratis vervoer naar Nicolosi (bus Etna) en Belpasso.

8 pers.

eurocampings.nl logo Mooie terrasvormige, met citroenbomen beschaduwde camping. Eenvoudig sanitair. Mooi panorama op de Tyrrheense Zee. Een lift om naar de baai af te dalen. Uitstapjes naar Catania en Acireale met openbaar vervoer mogelijk. Betaling met creditcard is mogelijk

8 pers.

eurocampings.nl logo Sfeervolle, aan zee gelegen camping. Mooi kiezelstrand. Uniek zicht op de Etna. In de zomer gezellige animatie (tot 24.00 uur) aan zee. Leuke bar en restaurant/pizzeria. Veel uitstapjes mogelijk in de omgeving. De camping is milieu- en energievriendelijk.

8 pers.

eurocampings.nl logo De cp bevindt zich op een landgoed (masseria) van 300 ha in het Siciliaanse binnenland. De cp situeert zich rond een gerestaureerde hoeve uit de 14de eeuw. Hier teelt en verkoopt men wijn.

8 pers.

eurocampings.nl logo Gezellige, familiale, zeer rustige en verzorgde camping. Vriendelijk onthaal. Zeer gunstige winterprijzen. Gratis vervoer met busje naar strand of Taormina.

8 pers.

eurocampings.nl logo "Zwarte", goedkope familiecamping, gelegen op 1000m hoogte; prima voor een bezoek aan Etna (Sud). Mooi, gratis zwembad met muzikale zomeranimatie. Eenvoudig sanitair.

8 pers.

eurocampings.nl logo Strandcamping op 5 km van het stadscentrum (bus). aantrekkelijk, breed zandstrand met gratis ligstoelen. Eenvoudig sanitair. Opvallend veel verhuuraccomodaties. Grotere groepen ook welkom. Gratis bewaakte fietsenstalling.

v.a.€ 70.33
Area Attrezzata Per Camper Mons Gibel Camping Park
2 pers.

Anwbcamping.nl logo Deze groene camping biedt vlakke plaatsen met gras als ondergrond. De vulkaan Etna is in de directe omgeving en zo ook de bergdorpjes op de helling van deze vulkaan. De directe omgeving biedt volop wandelmogelijkheden. Deze camping is nog niet door de ANW

v.a.€ 399.00
Camping Jonio
8 pers.

eurocampings.nl logo Mooi gelegen boven de Ionische zee. Goede busverbinding naar Catania (3 km). Je kan er heerlijk zwemmen tussen de lavaeilandjes en af en toe halt houden om te zonnen. Zeer rustige en nette camping ondanks de nabijheid van Catania en dreigende Etna. Pracht

Aanbieders van campings
Anwbcamping.nl logo
eurocampings.nl logo

Log in of maak snel een account aan
en beheer overal jouw favoriete vakanties!

Inloggen Nu registreren