Campings in Belluno

(9): pagina 1

Zoek en boek je camping in Belluno. Zoek rechtstreeks in het aanbod van tientallen verschillende camping aanbieders. Bekijk het hele aanbod & boek direct online! Het is ook mogelijk om op de kaart te zoeken.

8 pers.

eurocampings.nl logo Tegen de flanken van de Pelmerberg ligt deze mooie hellende camping. De ruime onafgebakende plaatsen met of zonder schaduw liggen op terrasvormige plateau's. Direct vanuit de camping aansluiting op wandel- en skigebieden.

8 pers.

eurocampings.nl logo Omgeven door hoge bergwanden, een rustige, maar mooie camping. De afgebakende plaatsen bieden een ruime keuze aan plaatsen met zon of met schaduw. Zeer geschikt voor zomer en winter vakantieplezier.

8 pers.

eurocampings.nl logo Rustig, maar goed ingerichte camping tegen de rand van het centrum van het stadje Cortina d'Ampezzo. Ondanks dat de camping hoofdzakelijk door Italianen wordt bewoond, is dit toch een fantastisch uitgangspunt om stad en streek te leren kennen.

8 pers.

eurocampings.nl logo Langs de doorgaande route tussen de Dolomieten en Venetië ligt deze gezellige camping direct aan een meer. De afgebakende plaatsen liggen keurig in straatjes verdeeld. De camping is uitgangspunt voor het verkennen van de streek om daarna te genieten van h

8 pers.

eurocampings.nl logo Rustig gelegen in de prachtige Dolomieten. Avonturenpark voor volwassenen en kinderen, waar je tussen bomentoppen kunt klauteren. Ontbijt mogelijk. Mogelijkheid tot B & B, een biergarten en een zeer goed restaurant. Wifi gratis bij de receptie. Winterspor

8 pers.

eurocampings.nl logo Een camping in een natuurpark in het hart van de Dolomieten. Een goed verzorgde, mooie camping. De afgebakende plaatsen met of zonder schaduw liggen verdeeld op terrassen. Vanuit de camping direct aansluiting op zomer- of wintersportmogelijkheden. Nieuwe

v.a.€ 154.00
Camping Lago Arsiè
2 pers.

Anwbcamping.nl logo Aan het Lago di Corlo, aan de voet van het Nationale Park de Dolomieten, ligt dit vlakke rechthoekige terrein. Het kijkt uit op het meer en de bergen. Een aantal velden heeft beschutting van bomen, de andere velden zijn open. Er is een (eigen) 100 m lang

v.a.€ 315.00
Camping Gajole
8 pers.

eurocampings.nl logo Camping voor rustzoekers. Gelegen aan het meer van Corlo. Naast bergwandelingen kan men gratis cursussen volgen op antropologische grondslag. Ook steden bezoeken hoort tot de mogelijkheden.

v.a.€ 385.00
Camping Village Lago Arsiè
8 pers.

eurocampings.nl logo Rustige familiecamping, direct aan het meer van Corlo met ligweide. Camping is ideale uitvalsbasis voor bergwandelingen, fietstochten en bezoek aan steden, zoals Venetië, Feltre, Padova en Cortina d'Ampezzo.

Aanbieders van campings
Anwbcamping.nl logo
eurocampings.nl logo

Log in of maak snel een account aan
en beheer overal jouw favoriete vakanties!

Inloggen Nu registreren