Campings in Agrigento

(6): pagina 1

Zoek en boek je camping in Agrigento. Zoek rechtstreeks in het aanbod van tientallen verschillende camping aanbieders. Bekijk het hele aanbod & boek direct online! Het is ook mogelijk om op de kaart te zoeken.

8 pers.

eurocampings.nl logo Terrassencamping met mooi zandstrand. In het restaurant kunt u lekker eten. Camping ligt 3 km van de tempelvallei.

8 pers.

eurocampings.nl logo Mooie, kleurrijke camping vlak bij de Tempelvallei. Eenvoudig zwembad. Enthousiaste leiding. Op aanvraag begeleide excursies, korting voor ACSI-gids gebruikers. Selfservice-bar met koude en warme dranken. Terrein met olijfbomen.

8 pers.

eurocampings.nl logo Grote, rustig gelegen camping. Goede organisatie. Opvallend veel schaduw. Gelegen aan prachtig fijn zandstrand. Prachtige moderne kamers het hele jaar te huur; ook 1 kamer voor gehandicapten. Gratis internet (goed bereik). Familiekorting. In natuurlijke o

8 pers.

eurocampings.nl logo Camping aan zee met eigen klein zandstrand. Er zijn veel trouwe Italiaanse gasten die zorgen voor een Siciliaanse sfeer. Het sanitair is verouderd, maar verzorgd en voldoende aanwezig. Mogelijkheid tot het bezoeken van Agrigento.

8 pers.

eurocampings.nl logo Deze familiale, rustige camping wordt reeds lang uitgebaat door dezelfde familie. Het comfort is beperkt maar de sfeer erg hartelijk. Waterschildpadden broeden op het strand (WWF).

v.a.€ 245.00
Kamemi Camping Village
8 pers.

eurocampings.nl logo Goed georganiseerde camping met panoramisch kampeerterrein. Animatie tijdens de zomermaanden. Ligt op 1 km van de zee. Uitstapjes naar het binnenland bijvoorbeeld Palazzo Adriano. Ook Eraclea, Agrigento, Scala dei Turchi zijn bereikbaar. Gratis wifi. In 2

Aanbieders van campings
eurocampings.nl logo

Log in of maak snel een account aan
en beheer overal jouw favoriete vakanties!

Inloggen Nu registreren