Campings in Leinster

(15): pagina 1

Zoek en boek je camping in Leinster. Zoek rechtstreeks in het aanbod van tientallen verschillende camping aanbieders. Bekijk het hele aanbod & boek direct online! Het is ook mogelijk om op de kaart te zoeken.

8 pers.

eurocampings.nl logo Mooie camping op loopafstand van Kilkenny. Verharde plaatsen voor caravans en campers en grasplaatsen voor tenten omgeven door struiken. De camping is gekoppeld aan een boerderij waar paarden en honden worden gehouden.

8 pers.

eurocampings.nl logo Nieuwe camping (2018) aan de N25 met outdoor activiteiten. Naast de kampeerplaatsen is er een scouting kampeerplaats.

8 pers.

eurocampings.nl logo Camping in een landelijke omgeving achter een benzinestation. Direct aan de R741, slechts 11 km van Wexford en 33 km van Rosslare. Ook buiten openingsdata (na tel. afspraak) is kamperen mogelijk.

8 pers.

eurocampings.nl logo Camping op loopafstand van Wexford. Open terrein, vooraan uitkijkend op de zee. Gelegen naast modern zwembad met sauna en stoombad, campinggasten krijgen korting op entree.

8 pers.

eurocampings.nl logo Mooie camping in de Vale of Clara, gelegen aan een rivier met mogelijkheid om te vissen. Er is een meertje, geschikt voor boten. Mooi kinderspeelparadijs.

8 pers.

eurocampings.nl logo Grote, in hoogseizoen drukke camping, die deel uitmaakt van het Corkagh Park. Waarin het mulitsportveld, visgelegenheid en kinderboederij zijn gelegen. Door struiken omgeven grote plaatsen. Bus naar Dublin stopt even buiten de camping linksaf. Busrit naar

8 pers.

eurocampings.nl logo Er zijn plaatsen met lage struiken en plaatsen op een groot grasveld. Overal uitzicht op de bergen. De camping is gelegen midden in het echt Ierse dorpje Donard, aan de voet van de Wicklow Mountains. Paardrijden is mogelijk.

8 pers.

eurocampings.nl logo Open camping naast bungalowpark en restaurant. 150m van de zee. Goed zwemwater.

8 pers.

eurocampings.nl logo Eenvoudige camping direct aan het meer. Toeristen hebben de keuze tussen plaatsen op grind. Zwemmen, kanoën, vissen, zeilen en surfen toegestaan.

8 pers.

eurocampings.nl logo Deze gezellige familiecamping ligt in een prachtig bos aan het Lough Ennell. Volop gelegenheid tot zwemmen, surfen, zeilen, vissen, wandelen en het maken van excursies naar historische plaatsen. Sanitair gedateerd, maar schoon. De camping is zeer goed uit

8 pers.

eurocampings.nl logo Boerderijcamping, ideaal met kinderen. Liefdevolle zorg voor gasten, natuur, dieren en kinderen. Verantwoorde speelmogelijkheden: hooizolder, labyrint, voeren van dieren. Terrassencamping waarbij elke plaats een prachtig uitzicht heeft.

8 pers.

eurocampings.nl logo Mooie open camping met verharde staanplaatsen omgeven door bomen en struiken. Aan de rand van de hoogst gelegen plaats in Ierland. Bus van en naar Dublin stopt dichtbij.

8 pers.

eurocampings.nl logo Camping met plaatsen op een groot grasveld omgeven door struiken en prachtig zicht op de Ierse Zee. Camping beschikt over een privé-strand waar gasten gebruik van kunnen maken. Wolohan Silver Strand accepteert CampingCard ACSI.

8 pers.

eurocampings.nl logo Grote camping met veel mogelijkheden voor kinderen, ook in de omgeving. Plaatsen zijn omgeven door lage struiken. Prachtig sanitair. Aan het begin van de Wicklow Mountains waar vele tochten mogelijk zijn o.a. Avoca (Ballykissangel). Camping is ideaal voor

8 pers.

eurocampings.nl logo Camping in de duinen, dichtbij Wexford. Echte camping voor zonaanbidders en strandliefhebbers. Plaatsen op grasland aan de rand van de duinen.

Aanbieders van campings
eurocampings.nl logo

Log in of maak snel een account aan
en beheer overal jouw favoriete vakanties!

Inloggen Nu registreren