Campings in Ierland

(75): pagina 1

Zoek en boek je camping in Ierland. Zoek rechtstreeks in het aanbod van tientallen verschillende camping aanbieders. Bekijk het hele aanbod & boek direct online! Het is ook mogelijk om op de kaart te zoeken.

8 pers.

eurocampings.nl logo Moderne camping gelegen in een prachtige baai aan de Minaun Clifs. Sportgelegenheid, surfen, kite-surfen en zeilen. Veel festivals. Prachtig landschap. Open vlakte door zeegat; veel wind.

8 pers.

eurocampings.nl logo De camping, met goede voorzieningen, ligt in Westport Country Park. In het park zijn veel recreatieve voorzieningen zoals boten, miniatuurtreintje, pub, pedalo, tenniscourt, etc. Naast het park mogelijkheden voor zeevissen, zeilen en strandwandelingen. Re

8 pers.

eurocampings.nl logo Prachtig gelegen camping midden in natuurpark. Rustig gelegen, schitterende omgeving. Veel mogelijkheden tot het maken van boswandelingen op het ruim 7 ha grote landgoed/arboretum. Bij ingang park telefonisch aanmelden, zoals op de borden staat aangegeven

8 pers.

eurocampings.nl logo Ruime, goed geoutilleerde camping. Maakt deel uit van een complex dat verder bestaat uit een geweldige 18 holes pitch en put golfbaan. Goede uitvalbasis voor bezoek aan de stad Cork (8 km). Enig verkeerslawaai van auto's en vliegtuigen.

8 pers.

eurocampings.nl logo Rustige, kleine camping dichtbij zee en het dorpscentrum, in het hoogseizoen zijn er diverse festiviteiten in de omgeving. Glenveagh National Park met prachtige natuur ligt vlak bij de camping.

8 pers.

eurocampings.nl logo Gezellige vriendelijke camping met muziek en dansavonden. Eenvoudig, schoon sanitair ondergebracht in de oude stallen van de boerderij. Ongeveer 43 jaar geleden als eerste camping in de streek begonnen. Veel wandel- en fietsroutes beschikbaar!

8 pers.

eurocampings.nl logo Prachtig gelegen duin/strandcamping met eenvoudig sanitair.

8 pers.

eurocampings.nl logo Camping ligt in Lough Key Forest & Activity Park. Het 350 ha. omvattende landgoed en natuurgebied is interessant voor jong en oud. Op 500m prachtig pretpark aan het meer. In het restaurant kunt u genieten van het meer.

8 pers.

eurocampings.nl logo Grote camping met veel mogelijkheden voor kinderen, ook in de omgeving. Plaatsen zijn omgeven door lage struiken. Prachtig sanitair. Aan het begin van de Wicklow Mountains waar vele tochten mogelijk zijn o.a. Avoca (Ballykissangel). Camping is ideaal voor

8 pers.

eurocampings.nl logo Camping in de duinen, dichtbij Wexford. Echte camping voor zonaanbidders en strandliefhebbers. Plaatsen op grasland aan de rand van de duinen.

8 pers.

eurocampings.nl logo Er zijn plaatsen met lage struiken en plaatsen op een groot grasveld. Overal uitzicht op de bergen. De camping is gelegen midden in het echt Ierse dorpje Donard, aan de voet van de Wicklow Mountains. Paardrijden is mogelijk.

8 pers.

eurocampings.nl logo Grote, in hoogseizoen drukke camping, die deel uitmaakt van het Corkagh Park. Waarin het mulitsportveld, visgelegenheid en kinderboederij zijn gelegen. Door struiken omgeven grote plaatsen. Bus naar Dublin stopt even buiten de camping linksaf. Busrit naar

8 pers.

eurocampings.nl logo De camping ligt aan het einde van een schiereiland en heeft goede voorzieningen. Het ligt in een duingebied en er zijn mooie stranden. Op het schiereiland zijn veel pré-historische bezienswaardigheden. De stad Sligo, met zijn vele winkels, ligt op ongevee

8 pers.

eurocampings.nl logo Kleine gezellige camping met basisvoorzieningen. Gelegen in een schitterende omgeving met een goede pub vlakbij. Een must voor muziekliefhebbers en de natuur. De camping is alleen voor volwassenen, kinderen niet toegestaan. Verhuur van unieke houten tent.

8 pers.

eurocampings.nl logo Middelgrote camping op loopafstand van Skibberen. Speeltuin vlak bij receptie. Goed toezicht. Staanplaatsen overzichtelijk ingedeeld. Veelal verhard. Mooi achterveld met uitzicht op heuvels.

8 pers.

eurocampings.nl logo Kleine, keurig aangelegde en onderhouden camping aan de N22 aan de rand van Killarney. Sanitaire voorzieningen verouderd, maar goed schoon. N22 in de avond en nacht vrij rustig.

8 pers.

eurocampings.nl logo Kleine, eenvoudige camping midden in het dorp bij hostel. De omgeving is in Ierland beschermd (natuurgebied de Burren). Leuk tentveldje. Elke woensdag, donderdag en zaterdag traditionele muziekavond in het dorp.

8 pers.

eurocampings.nl logo De uitbaters zijn vriendelijk en behulpzaam. Het sanitair is netjes. De camping ligt in een natuurgebied vlak aan zee, strandwandelingen, snorkelen voor elk wat wils o.a. vissen, zeilen. Campers, tenten en caravans staan op ruime grasplaatsen met een prac

Aanbieders van campings
eurocampings.nl logo

Log in of maak snel een account aan
en beheer overal jouw favoriete vakanties!

Inloggen Nu registreren