Campings in Granada

(16): pagina 1

Zoek en boek je camping in Granada. Zoek rechtstreeks in het aanbod van tientallen verschillende camping aanbieders. Bekijk het hele aanbod & boek direct online! Het is ook mogelijk om op de kaart te zoeken.

8 pers.

eurocampings.nl logo Rustige, hoger gelegen, mooi aangelegde terrassen camping met schitterend uitzicht op de stad Granada en de Sierra Nevada.

8 pers.

eurocampings.nl logo Hoog gelegen camping (ruim 1500m), aan de Alpujarrese kant van Sierra Nevada. Ligt op berghelling, op ca. 20 minuten lopen van Trevélez. Vlakke plaatsen, panorama uitzicht en mooi wandelgebied, al dan niet met begeleiding.

8 pers.

eurocampings.nl logo De camping heeft ruime afgebakende plaatsen met veel bomen voor goede natuurlijke schaduw. De camping ligt direct aan een smal kiezelstrand en aan de rand van een leuk dorp.

8 pers.

eurocampings.nl logo Goed verzorgde en georganiseerde camping. Veel bomen. De camping ligt aan het strand. Het grote zwembad met waterglijbaan en bubbelbad is het hele jaar geopend. Alle plaatsen met water en afvoer.

8 pers.

eurocampings.nl logo Eenvoudige, vriendelijke, kleurige camping. Veel bomen, bloemen en planten. Op 100m van het strand.

8 pers.

eurocampings.nl logo Kleine, familiale camping met prachtig uitzicht over de omringende bergen.

8 pers.

eurocampings.nl logo Goed geoutilleerde, prettige camping met ruime, afgebakende en schaduwrijke plaatsen. De camping ligt op 1100m hoogte, ca. 200m boven een stuwmeer. Prachtig uitzicht op de Sierra Nevada. Voor wintersporters: 30 km van een skigebied. Weg naar camping goed

8 pers.

eurocampings.nl logo Rustige, eenvoudige camping met veel bomen en schaduwrijke plaatsen. Geschikt als doorgangscamping en als basis voor bezoek aan Granada en omgeving. Ligt direct naast restaurant. Camping maakt reserveringen voor Alhambra. Bus naar Granada vanaf de camping

8 pers.

eurocampings.nl logo Goede overnachtingscamping, geschikt als basis voor het bezoeken van Granada, de Sierra Nevada en de zuidflanken daarvan (Alpujarras). Goede sanitaire voorzieningen. Geschikt voor overwinteren. Camping rustig gelegen en vlakbij het strand. Veel schaduw.

8 pers.

eurocampings.nl logo Kleine camping met een grote verscheidenheid aan planten en uitheemse bomen. De camping heeft veel plaatsen voor kampeerders met tenten. Directe toegang tot boulevard en breed strand. Op ca. 500m van het dorp Castell de Ferro.

8 pers.

eurocampings.nl logo Goed geoutilleerde camping met stijlvolle gebouwen. De camping wordt vooral bezocht om de stad Granada, met zijn monumenten, te bezoeken. De plaatsen zijn goed afgebakend en bieden voldoende schaduw. De camping is goed gelegen voor een bezoek aan Granada.

v.a.€ 64.75
Camping Trevélez
2 pers.

Anwbcamping.nl logo De bergen van Las Alpujarras omringen deze terrassencamping, gelegen op 1560 meter in het dal van de Trevélez. Loofbomen en hagen scheiden de plaatsen die uitzicht bieden op het dorp en op de toppen van de Sierra Nevada. Rond het ovale zwembad staan enkel

v.a.€ 77.00
Camping Alto de Viñuelas
8 pers.

eurocampings.nl logo Eenvoudige, rustige camping. Mooi aangelegde terrassen. Fraai uitzicht op de Sierra Nevada. Goede streekkeuken. Bus Granada stopt bij camping.

v.a.€ 140.00
Camping El Balcón De Pitres
2 pers.

Anwbcamping.nl logo El Balcón de Pitres is een vakantiepark voor bergliefhebbers aan de zonnige kant van het Sierra Nevada Nationaal Park. Tussen de duizenden bomen vind je een kampeerterrein met 175 plaatsen, maar ook bungalows en mobilhomes. De kampeerplekken variëren in g

v.a.€ 151.90
Camping Playa De Poniente
2 pers.

Anwbcamping.nl logo Dit vlakke rechthoekige terrein trekt in het hoogseizoen veel Spaanse gasten en is ook geschikt voor overwinteraars. Het grenst aan een kiezel- en zandstrand. De plaatsen hebben een grindbodem en er groeien veel loofbomen. Er lopen fiets- en wandelroutes.

v.a.€ 155.65
Camping Don Cactus
2 pers.

Anwbcamping.nl logo Het terrein is rechthoekig en vlak. De plaatsen worden gescheiden door bomen en hagen. De campinggast mag zelf de standplaats uitzoeken, dicht bij het grote moderne sanitairgebouw, strand, zwembad of speeltuin. De camping is geschikt om te overwinteren. E

Aanbieders van campings
Anwbcamping.nl logo
eurocampings.nl logo

Log in of maak snel een account aan
en beheer overal jouw favoriete vakanties!

Inloggen Nu registreren