Campings in Oppland

(25): pagina 1

Zoek en boek je camping in Oppland. Zoek rechtstreeks in het aanbod van tientallen verschillende camping aanbieders. Bekijk het hele aanbod & boek direct online! Het is ook mogelijk om op de kaart te zoeken.

8 pers.

eurocampings.nl logo Geklasseerd berggebied met unieke fauna. Rendieren en vogels, elanden en muskusossen. Camping ligt wat hoger, direct aan de E6. Vlakbij Dovrefjell Natuurpark.

8 pers.

eurocampings.nl logo Authentieke boerderij hervormd tot kleine, rustige camping in landelijke omgeving. Een deel van de boerderij is bijzonder en authentiek ingericht als receptie/ontvangstkamer. Hartelijke ontvangst.

8 pers.

eurocampings.nl logo Ruime, goed verzorgde camping aan een rivier en in de nabijheid van een bos. Veel speeltoestellen voor kinderen. Een camping waar je langer dan 1 nacht zal blijven staan!

8 pers.

eurocampings.nl logo Animatie rond het verwarmde zwembad met glijbaan.Op de camping is een klimparcours, klimuitrusting en roeiboten-verhuur. Bergparcours via Ferrata. Rustig gelegen langs de oever van de brede rivier. Winkelcentrum, bank etc. op slechts 2 km waar je de stav-

8 pers.

eurocampings.nl logo Vlakke camping, zichtbaar vanaf de E6. Omringd door bergen, met overweldigend uitzicht (tegenover Dovrefjell natuurpark - muskusossen safari's mogelijk). Deels rustieke gebouwen. Camping is onderdeel van keten Pluscamp.

8 pers.

eurocampings.nl logo Deze camping ligt aan het grootste meer van Noorwegen, het Mjøsameer. Het is een NAF 4-sterrencamping met gratis WiFi. De omgeving biedt talrijke mogelijkheden voor uitstapjes (bijv. het Hunderfossen Amusement Park, Raufoss Badeland, de Olympische Stadion

8 pers.

eurocampings.nl logo Kleine, sfeervolle en rustige boerderijcamping direct aan de rivier (de 'Lågen') met eigen visvijver. Idyllische camping temidden van authentieke omgeving. Speciaal: douche/warm water is gratis.

8 pers.

eurocampings.nl logo Comfortabele familiecamping met een prettige sfeer. Visgelegenheid en wandelen in directe omgeving. Ook geschikt als doorgangscamping.

8 pers.

eurocampings.nl logo Fijne camping aan de oever van een visrijke rivier. Zonnige plaatsen aan de mooie rivier, weg van het drukke verkeer maar toch vlakbij de E6.

8 pers.

eurocampings.nl logo De sfeer van het oude Noorwegen weerspiegelt in de historische gebouwen op deze camping aan de oever van een visrijke rivier. Werkelijk een geweldige plek om te vertoeven! Veel plaatsen voor toeristische kampeerders.

8 pers.

eurocampings.nl logo Modern uitgeruste camping. Trefpunt voor reizigers en langkampeerders.

8 pers.

eurocampings.nl logo Camping gelegen in een bosrijke omgeving aan het water. Echte familie- en kindercamping met roeiboten, grote speelruimte. Sanitair zeer netjes verzorgd en complete keuken te gebruiken voor campinggasten.

8 pers.

eurocampings.nl logo Midden in het centrum van het stadje bij de winkels, tankstation, hotels, restaurant, zwembad en outdoor-klimparcours.

8 pers.

eurocampings.nl logo Veel ruimte op deze goed uitgeruste camping met zowel zonnige als schaduwrijke plaatsen. Reserveringspunt voor rafting. Uitermate rustige camping in natuurrijke omgeving.

8 pers.

eurocampings.nl logo Hier is het prettig toeven op de gezellige camping aan de Ottarivier. Veel zonnige plaatsen. Struiken aan de rivier. Verzorgd grasveld. Nabij centrum van Otta (1,5 km) met talrijke winkels.

8 pers.

eurocampings.nl logo Mooi gelegen camping aan het meer met prachtig uitzicht op de omringende bergketens. Toegangspoort naar het grootste nationale park van Noorwegen: Jotunheimen. Wintersportmogelijkheden in de directe omgeving. Gratis draadloos internet.

8 pers.

eurocampings.nl logo Camping aan rivier en waterval, gelegen in de directe omgeving van bossen. Ideale vertrekplaats voor verkenning Nationaal Park Jotunheimen.

8 pers.

eurocampings.nl logo Goede voorzieningen en prachtig gelegen aan E6 en de rivier de "Gudbrandsdalslagen" . Weinig schaduwgevende beplanting. Zeer vlakke en ruime plaatsen.

Aanbieders van campings
eurocampings.nl logo

Log in of maak snel een account aan
en beheer overal jouw favoriete vakanties!

Inloggen Nu registreren