Campings in Noord-Holland

(10): pagina 1
v.a.€ 72.00
Camperplaats met stroom
4 pers.

Krim.nl logo Deze plaats is geschikt voor campers en voorzien van een prachtig uitzicht op heide en groen. De verharde plaatsen hebben een aansluiting voor stroom (16 Amp)/tv. Naast de plaats voor uw camper is gras om een bijzettentje te plaatsen.

v.a.€ 72.00
Camperplaats buiten de poort
4 pers.

Krim.nl logo Deze plaats is geschikt voor campers, gelegen buiten de poort in duingebied. De verharde plaatsen hebben een aansluiting voor stroom (16 Amp)/tv.

v.a.€ 108.00
Camperplaats xl met stroom
4 pers.

Krim.nl logo Deze plaatsen (10x10m), binnen de poort, zijn specifiek voor kampeerauto's. Met 10 ampère elektra en gratis wifi. Verwarmd sanitair en camperservicepunt nabij. Naast de plaats voor uw camper is gras om een bijzettentje te plaatsen.

v.a.€ 108.00
Kampeerplaats Groen
4 pers.

Krim.nl logo Kampeerplaats Groen Standaard met elektra-aansluiting (10 Amp) is geschikt voor een tent of caravan en 1 bijzettent. Het sanitair en speeltuintjes zijn altijd vlakbij. Gratis wifi. Nabij centrum. Eigen parkeerplaats.

v.a.€ 119.00
Camping Vogelenzang
2 pers.

Anwbcamping.nl logo De familiecamping ligt in de Bollenstreek omzoomd door bos, weiden en bollenvelden en op 8 km van het strand. Het terrein is omgeven door hoge bomen met daartussen veel water en groen. Alle kampeervelden bestaan uit kleine grasvelden. Op het terrein zijn

v.a.€ 119.25
Comfortplaats Groen
4 pers.

Krim.nl logo Kampeerplaats Groen Comfort met aansluiting voor elektra (10 Amp), kabel-tv en water/riool. Geschikt voor een tent of caravan en 1 bijzettent. Het sanitairgebouw en speeltuintjes zijn altijd vlakbij. Gratis wifi. Eigen parkeerplaats.

v.a.€ 134.00
Kennemer Duincamping Geversduin
2 pers.

Anwbcamping.nl logo Bos en duin vormen het decor van de toeristische standplaatsen op deze camping. Er zijn plaatsen op een open veld en plekken die worden omgeven door struiken of die zich onder bomen bevinden. De activiteiten zijn afgestemd op het ontdekken van de natuur.

v.a.€ 140.00
Vakantiepark De Krim | Texel
2 pers.

Anwbcamping.nl logo Het kampeerterrein is speels ingericht met een grote variatie aan vlakke staanplaatsen op grote of kleine grasveldjes, omzoomd door struikgewas en loofbomen. Op veel kampeervelden zijn speeltoestellen. Naast de klimwand is een avonturenpark. Bij het zwemb

v.a.€ 148.00
Kennemer Duincamping Bakkum
2 pers.

Anwbcamping.nl logo De camping ligt in het Noord-Hollands Duinreservaat. Het terrein is zeer groot en kindvriendelijk. De veelal door begroeiing afgebakende staanplaatsen bevinden zich deels op open plekken in het bos, deels op open terrein zonder schaduw. Veel en wisselende

v.a.€ 422.59
Vakantiepark De Woudhoeve
4 pers.

Vacanceselect.com logo Vakantiepark de Woudhoeve beschikt over alle ingrediënten voor een geslaagde vakantie. Zo is er onder andere een verwarmd zwembad en een indoor speeltuin. Het park biedt uitstekende accommodaties en is gelegen vlakbij strand en zee. Op korte afstand vind

Aanbieders van campings
Anwbcamping.nl logo
Krim.nl logo
Vacanceselect.com logo

Log in of maak snel een account aan
en beheer overal jouw favoriete vakanties!

Inloggen Nu registreren