Campings in Noord-Holland

(21): pagina 1

Zoek en boek je camping in Noord-Holland. Zoek rechtstreeks in het aanbod van tientallen verschillende camping aanbieders. Bekijk het hele aanbod & boek direct online! Het is ook mogelijk om op de kaart te zoeken.

v.a.€ 66.75
Kampeerplaats met stroom (tot 20m2)
4 pers.

Krim.nl logo Kampeerplaats(>16 m2) met aansluiting voor elektra (16 Amp) en kabel-tv. Geschikt voor een tent en 1 bijzettent. Het sanitairgebouw en speeltuintjes zijn altijd vlakbij.

v.a.€ 72.00
Kampeerplaats XL met stroom (>20m2)
4 pers.

Krim.nl logo Extra ruime kampeerplaats XL (>30 m2) met aansluiting voor elektra (16 Amp) en kabel-tv. Voor een tent of caravan groter dan 20 m2 en 1 bijzettent. Het sanitairgebouw en speeltuintjes zijn altijd vlakbij.

v.a.€ 72.00
Camperplaats met stroom
4 pers.

Krim.nl logo Deze plaats is geschikt voor campers en voorzien van een prachtig uitzicht op heide en groen. De verharde plaatsen hebben een aansluiting voor stroom (16 Amp)/tv. Naast de plaats voor uw camper is gras om een bijzettentje te plaatsen.

v.a.€ 72.00
Camperplaats buiten de poort
4 pers.

Krim.nl logo Deze plaats is geschikt voor campers, gelegen buiten de poort in duingebied. De verharde plaatsen hebben een aansluiting voor stroom (16 Amp)/tv.

v.a.€ 72.00
Naturistenterrein: Camperplaats met stroom
4 pers.

Krim.nl logo Deze plaats (>25 m2) op het naturistenterrein is extra goed bereikbaar en speciaal voor een camper. U vindt hier een prachtige plek tussen heide, duintjes en dennenbomen. Ieder plekje is uniek! Voorzien van 16 ampère stroom en tv-aansluiting.

v.a.€ 75.00
Kampeerplaats met stroom
4 pers.

Krim.nl logo Kamperen aan zee met een caravan, vouwwagen of gezinstent? Deze kampeerplaats (>20 m2) is extra vlak, dus ideaal. Voorzien van aansluiting voor elektra/tv. Bij aankomst helpen wij u met plaatsen van uw caravan. Niet geschikt voor campers. Het terrein is a

v.a.€ 75.00
Kampeerplaats XL met stroom
4 pers.

Krim.nl logo Kamperen aan zee met een caravan, vouwwagen of gezinstent? Deze kampeerplaats XL is extra groot (>49 m2), dus ideaal. Voorzien van aansluiting voor elektra/tv. Bij aankomst helpen wij met plaatsen van uw caravan. Niet geschikt voor campers. Het terrein is

v.a.€ 86.25
Camperplaats met stroom
4 pers.

Krim.nl logo Kamperen aan zee met uw camper. Deze camperplaats ligt midden in de duinen. Voorzien van aansluiting voor elektra/tv. Naast de plaats voor de camper is gras om een bijzettentje te plaatsen.

v.a.€ 86.25
Kampeerplaats XXL met stroom
4 pers.

Krim.nl logo Kamperen aan zee met een caravan, vouwwagen of gezinstent? Deze kampeerplaats XXL is extra groot, dus ideaal. Voorzien van aansluiting voor elektra/tv. Bij aankomst helpen wij met plaatsen van uw caravan. Niet geschikt voor campers. Het terrein is autoluw

v.a.€ 92.25
Kampeerplaats Comfort
4 pers.

Krim.nl logo Kampeerplaats Comfort met aansluiting voor elektra (16 Amp), kabel-tv en water/riool. Geschikt voor een tent, caravan of camper (camper tot max 6,5m) en 1 bijzettent. Het sanitairgebouw en speeltuintjes zijn altijd vlakbij. Parkeren bij de plaats.

v.a.€ 92.25
Kampeerplaats comfort met stroom
4 pers.

Krim.nl logo Kampeerplaats Comfort (>80 m2) met aansluiting voor elektra (16 Amp), kabel-tv en water/riool. Geschikt voor een tent of caravan. Het sanitairgebouw en speeltuintjes zijn altijd vlakbij.

v.a.€ 126.00
Camping Vogelenzang
2 pers.

Anwbcamping.nl logo De familiecamping ligt in de Bollenstreek omzoomd door bos, weiden en bollenvelden en op 8 km van het strand. Het terrein is omgeven door hoge bomen met daartussen veel water en groen. Alle kampeervelden bestaan uit kleine grasvelden. Op het terrein zijn

v.a.€ 129.00
Camperplaats xl met stroom
4 pers.

Krim.nl logo Deze plaatsen (10x10m), binnen de poort, zijn specifiek voor kampeerauto's. Met 10 ampère elektra en gratis wifi. Verwarmd sanitair en camperservicepunt nabij. Naast de plaats voor uw camper is gras om een bijzettentje te plaatsen.

v.a.€ 129.00
Kampeerplaats Blauw
4 pers.

Krim.nl logo Kampeerplaats Blauw Standaard met elektra-aansluiting (10 Amp) is geschikt voor een tent of caravan en 1 bijzettent. Het sanitairgebouw en speeltuintjes zijn altijd vlakbij. Gratis wifi. Eigen parkeerplaats.

v.a.€ 129.00
Kampeerplaats Groen
4 pers.

Krim.nl logo Kampeerplaats Groen Standaard met elektra-aansluiting (10 Amp) is geschikt voor een tent of caravan en 1 bijzettent. Het sanitair en speeltuintjes zijn altijd vlakbij. Gratis wifi. Nabij centrum. Eigen parkeerplaats.

v.a.€ 139.50
Comfortplaats Blauw
4 pers.

Krim.nl logo Kampeerplaats Blauw Comfort met aansluiting voor elektra (10 Amp), kabel-tv en water/riool. Geschikt voor een tent of caravan en 1 bijzettent. Het sanitairgebouw en speeltuintjes zijn altijd vlakbij. Gratis wifi. Eigen parkeerplaats.

v.a.€ 139.50
Comfortplaats Groen
4 pers.

Krim.nl logo Kampeerplaats Groen Comfort met aansluiting voor elektra (10 Amp), kabel-tv en water/riool. Geschikt voor een tent of caravan en 1 bijzettent. Het sanitairgebouw en speeltuintjes zijn altijd vlakbij. Gratis wifi. Eigen parkeerplaats.

v.a.€ 147.50
Vakantiepark De Krim
2 pers.

Anwbcamping.nl logo Het kampeerterrein is speels ingericht met een grote variatie aan vlakke staanplaatsen op grote of kleine grasveldjes, omzoomd door struikgewas en loofbomen. Op veel kampeervelden zijn speeltoestellen. Er is een klimpark. Bij het zwembadencomplex met binn

Aanbieders van campings
Anwbcamping.nl logo
Krim.nl logo
Vacanceselect.com logo

Log in of maak snel een account aan
en beheer overal jouw favoriete vakanties!

Inloggen Nu registreren