Campings in Friesland

(96): pagina 1

Zoek en boek je camping in Friesland. Zoek rechtstreeks in het aanbod van tientallen verschillende camping aanbieders. Bekijk het hele aanbod & boek direct online! Het is ook mogelijk om op de kaart te zoeken.

8 pers.

eurocampings.nl logo Gezellige familiecamping, centraal gelegen in Gaasterland, tussen het IJsselmeer en de Fluessen: bos en water zijn ruimschoots aanwezig. Ideaal uitgangspunt om Friesland wandelend, fietsend of per auto te ontdekken. De kampeerveldjes zijn omzoomd door bom

8 pers.

eurocampings.nl logo De camping ligt achter een dijk aan het IJsselmeer in een omgeving waar men uitstekend kan fietsen, surfen, vissen en zwemmen. IJsselmeer en strand zijn via een loopbrug vanaf de camping bereikbaar.

8 pers.

eurocampings.nl logo Schitterend gelegen, ruime, rustige camping nabij duinen, bos en duinmeer.

8 pers.

eurocampings.nl logo Kindvriendelijke familiecamping, gericht op watersporters en vissers. Kampeerweiden omzoomd door struikgewas. Camping ligt direct achter de zeedijk. Zeer fraai, modern sanitairgebouw.

8 pers.

eurocampings.nl logo Een mooie rustige familiecamping met beschutte kampeerweiden van verschillende grootte. Prachtig sanitair.

8 pers.

eurocampings.nl logo Strandcamping Terherne ligt aan het Sneekermeer. Uitstekend geschikt voor zeilen, surfen, varen en vissen. In de omgeving Kameleondorp Terherne, Leeuwarden-Aqua-Zoo en Sneek.

8 pers.

eurocampings.nl logo Ruim opgezette familiecamping vlak bij de bossen van Friesland en Drenthe. Heerlijk fiets- en wandelgebied. Forellen-visvijver op 500m met Pitch & Putt.

8 pers.

eurocampings.nl logo Een camping in een parkachtige omgeving op een steenworp afstand van de historische binnenstad Dokkum met zijn wallen, steegjes en haventjes.

8 pers.

eurocampings.nl logo Natuurkampeerterrein. Sfeervolle Nivoncamping, gelegen in natuurschoon. Natuurkampeerkaart verplicht.

8 pers.

eurocampings.nl logo Een camping aan de rand van een natuurreservaat. Knusse plekjes bij een museum. Veel wandel- en fietsroutes. Deze camping is aangesloten bij Stichting Vrije Recreatie (SVR).

8 pers.

eurocampings.nl logo Een open landschap, waar men gebruik kan maken van alle faciliteiten van een Landalpark.

8 pers.

eurocampings.nl logo Camping De Finne, gelegen ca. 6 km ten oosten van Bolsward, biedt overvloedige ruimte en rust. Gelegen aan het water om te varen en te vissen. Goede speelmogelijkheden voor kinderen en een uitstekend sanitairgebouw zorgen mede voor een aangenaam verblijf.

8 pers.

eurocampings.nl logo Rustige camping midden in het dorp Ternaard. Mooie plek om van hieruit de waddeneilanden te bezoeken en te wadlopen. Ook geschikt gebied om te fietsen en te wandelen.

8 pers.

eurocampings.nl logo Rustige kleine camping bij natuurgebied Rottige Meenthe en de Weerribben. Unieke moestuin op de camping, waar je zelf eventueel je eigen groente haalt.

8 pers.

eurocampings.nl logo Camping De Oude Trambrug is een kleinschalige camping met weids uitzicht en ruime plaatsen op een schitterende locatie in zuidoost Friesland. Aangesloten op wandelnetwerk en fietsknooppunt. Ook is er een visgelegenheid.

8 pers.

eurocampings.nl logo Sfeervolle camping gelegen in het Friese merengebied. Beschikt over eigen jachthaven en speciaal verharde camperplaatsen. Overal uitzicht op het water. Gratis wifi. Bootverhuur en horeca. In een gemoedelijke sfeer kunt u genieten van rust, ruimte en water

8 pers.

eurocampings.nl logo Camping ligt te midden van de Friese weilanden. Hier ervaart u rust en ruimte. Er zijn een aantal paarden, geiten en koeien die samen met de eigenaar door de gasten verzorgd mogen worden. Dicht bij watersportstad Sneek.

8 pers.

eurocampings.nl logo In het Friese merengebied aan het Koevordermeer ligt deze intieme camping met eigen haven. Ruime staanplaatsen met uitzicht op haven. Hier vindt u rust en ruimte. Goede uitvalsbasis om te fietsen, varen en wandelen.

Aanbieders van campings
Allcamps.nl logo
Anwbcamping.nl logo
eurocampings.nl logo

Log in of maak snel een account aan
en beheer overal jouw favoriete vakanties!

Inloggen Nu registreren