Campings in Zala

(18): pagina 1

Zoek en boek je camping in Zala. Zoek rechtstreeks in het aanbod van tientallen verschillende camping aanbieders. Bekijk het hele aanbod & boek direct online! Het is ook mogelijk om op de kaart te zoeken.

8 pers.

eurocampings.nl logo Een hele nette, gezellige camping op loopafstand van het strand. De camping ligt in het dorp waar winkels en restaurants volop aanwezig zijn. Prima sanitair.

8 pers.

eurocampings.nl logo Kleine, nette, gezellige camping waar de uitbater (indien u dit wenst) goulash klaar maakt in de open lucht met de ketel boven het houtvuur. Ook goede doorgangscamping van Balaton naar Zagreb (M7/E71).

8 pers.

eurocampings.nl logo Prachtig gelegen, schaduwrijke terrassencamping op 3,5 km afstand van het thermaalbad en het centrum van Hévíz. Voor de jeugd is er voldoende ruimte om te spelen. De camping beschikt over een busje om gasten naar het strand of naar Hévíz te brengen.

8 pers.

eurocampings.nl logo Camping ligt tegenover thermaalbad (niet bij de campingprijs inbegrepen) en aan de rand van het bos in Héviz. Echt een camping voor mensen die willen kuren. Het thermaalbad is niet geschikt voor kinderen onder de 12 jaar.

8 pers.

eurocampings.nl logo Een camping die de natuur hoog in het vaandel heeft. Door de ligging achter een heuvel is er een natuurlijke geluidswal tussen camping en de spoorlijn. Het heeft een klein strand, maar de rust en de vele bomen maken het tot een prachtige camping.

8 pers.

eurocampings.nl logo De camping ligt in het dorpje, is eenvoudig en ligt 200m van het meer. Mede door het kleine zwembad geschikt voor gezinnen met kleine kinderen. Doordat er minder hoge bomen zijn doet 't geheel zeer vriendelijk aan. In voor- en naseizoen 20% korting.

8 pers.

eurocampings.nl logo De camping ligt in het dorpje Galambok, slechts 2 km verwijderd van de prachtige thermaalplaats Zalakaros. Op de camping is een overdekt thermaalbad aanwezig. Entree van 2 euro per persoon is bij de prijs inbegrepen.

8 pers.

eurocampings.nl logo Deze camping is ideaal voor mensen die gebruik willen maken van het thermaalbad/zwemparadijs. Dagkaarten zijn op de camping verkrijgbaar. Voor de jeugd is op 50m afstand een grote discotheek aanwezig. Goed restaurant op de camping.

8 pers.

eurocampings.nl logo Rustige gezellige familie camping in een mooie bosrijke omgeving, gelegen in het Örseg Nationaal Park, aan het Borostyán meer waarin men kan zwemmen en vissen. Ligt aan de Pelgrims wandelroute

8 pers.

eurocampings.nl logo Naturistencamping met zwembad in een rustige omgeving op 4 km van Héviz.

8 pers.

eurocampings.nl logo Kleine, familiaire camping met alle voorzieningen in de directe omgeving aanwezig. Op de camping is een goed restaurant.

8 pers.

eurocampings.nl logo Een kleine, rustige camping gelegen tussen het Balatonmeer en een heuvelachtig gebied. 1 km verwijderd van het strand. De camping beschikt over modern sanitair en een prima restaurant.

8 pers.

eurocampings.nl logo Camping met nieuwe (Vlaamse) eigenaren, die hun gasten verwelkomen in een gezellige familiesfeer. Prima gelegen voor een dagelijks bezoek aan de beroemde thermaalbaden van Hévíz. Ook massagemogelijkheden op de camping.

8 pers.

eurocampings.nl logo Gezellige camping in gemoedelijke familiesfeer met veel groenten uit eigen moestuin. Campinguitbater is fervente groentekweker. Op wandelafstand van het strand en het historische stadscentrum. Fietsroute in nabije omgeving.

8 pers.

eurocampings.nl logo Zeer gezellige camping onder Oostenrijkse leiding. Ruime kinderspeelplaats. Op 200m van het strand. Mooi verwarmd zwembad en bar.

8 pers.

eurocampings.nl logo Camping aan de grens Hongarije, Kroatië, Slovenië. Uitstekend thermaalbad naast de camping (in prijs inbegrepen). Goede doorgangscamping. Zeer goed sanitair.

8 pers.

eurocampings.nl logo Deze camping ligt aan de rand van een mooi stadje en op 300m afstand van het Balatonmeer alwaar ook gezwommen kan worden. De camping beschikt over een gezellig restaurant met Hongaarse specialiteiten. Balaton fietsroute in de nabijheid .Gelegenheid tot ma

8 pers.

eurocampings.nl logo Op 2 km van de beroemde thermaalbaden van Héviz, biedt deze gezellige familiecamping alle comfort van een grote camping. De eigenaars bieden hun gasten elke mogelijke service aan. Panoramisch uitzicht op wijngaarden en de stad Héviz. Boven 2500 watt verbr

Aanbieders van campings
eurocampings.nl logo

Log in of maak snel een account aan
en beheer overal jouw favoriete vakanties!

Inloggen Nu registreren