Campings in Bács-Kiskun

(12): pagina 1

Zoek en boek je camping in Bács-Kiskun. Zoek rechtstreeks in het aanbod van tientallen verschillende camping aanbieders. Bekijk het hele aanbod & boek direct online! Het is ook mogelijk om op de kaart te zoeken.

8 pers.

eurocampings.nl logo Eenvoudige maar leuk gelegen camping aan een grote recreatieplas, met diverse activiteiten in en op het water.

8 pers.

eurocampings.nl logo Een rustige, eenvoudige camping bij een thermaal- en normaal zwembad. Er zijn verscheidene schaduwplaatsen. De campinggasten hebben gratis toegang tot de baden.

8 pers.

eurocampings.nl logo Camping ligt naast een in 2015 vernieuwd thermaal bad met verschillende baden . Camping doet nog wat rommelig aan . Toilet minimaal op camping. Men mag gebruik maken van het moderne sanitair van het bad.

8 pers.

eurocampings.nl logo Rust en natuur, bos en veel vogels zijn de ingrediënten van deze camping. Voldoende schaduw en een klein zwembad zorgen voor de nodige verkoeling. Gehandicapten en rolstoelers voelen zich jaarlijks echt op vakantie. Zeer familiair.

8 pers.

eurocampings.nl logo Ondanks nabijgelegen M5 is het goed vertoeven op de camping in een boomgaard met zeer gastvrije beheerders.

8 pers.

eurocampings.nl logo Prachtige plek in Hongarije. Nieuwe groene en rustige camping met 50 kampeerplaatsen en zes stacaravans met airco en alle comfort, 100m van thermaalbad en 300m van de Tisza. Ideaal om te ontspannen en te relaxen. Nu met eigen zwembad

8 pers.

eurocampings.nl logo Een leuke camping voor veel waterplezier. Er zijn diverse baden, thermaal en gewoon. Het thermaalbad is bekend om de diverse medische (be)handelingen. Een zwemparadijs completeert het geheel. De camping is ook geschikt voor het maken van uitstapjes. Toega

8 pers.

eurocampings.nl logo Rustieke camping te midden van uitgestrekte velden. Ruime kampeerplekken onder fruitbomen of op zonnige plaats. Klein zwembad aanwezig. Regelmatig worden er gezamenlijke maaltijden georganiseerd. 10% korting met ACSI Club ID.

8 pers.

eurocampings.nl logo Camping met eenvoudig goed sanitair. Twee heerlijke thermaalbaden met verschillende temperaturen. Een gewoon bad buiten en een mooi wedstrijd binnenbad. Er zijn plaatsen in de volle zon, maar ook met volop schaduw is mogelijk. De grasmat is netjes onderho

8 pers.

eurocampings.nl logo Stadscamping aan de Donau, op een groen eiland tegenover het centrum. Uitzicht over jachthaven en stad. Zonnebaden op het strandje en zwemmen in de Donau-arm. Goede uitvalsbasis voor uitstapjes o.a. naar het Gemenc natuurreservaat.

8 pers.

eurocampings.nl logo Rustige camping aan een meer met ruime, zonnige en schaduwrijke plaatsen. Als men naar het meer wil moet men betalen.

v.a.€ 13300.00
Barack Thermal Camping
8 pers.

eurocampings.nl logo Kindvriendelijke familiecamping met prachtig zwemparadijs en thermalbaden. Het is een 30-jarig familiebedrijf, recentelijk gerenoveerd en heeft vriendelijk meertalig personeel.

Aanbieders van campings
eurocampings.nl logo

Log in of maak snel een account aan
en beheer overal jouw favoriete vakanties!

Inloggen Nu registreren