Campings in Haute-Savoie

(65): pagina 1

Zoek en boek je camping in Haute-Savoie. Zoek rechtstreeks in het aanbod van tientallen verschillende camping aanbieders. Bekijk het hele aanbod & boek direct online! Het is ook mogelijk om op de kaart te zoeken.

8 pers.

eurocampings.nl logo Rustig gelegen camping op 5 km van het historische stadje Yvoire en 800m van het meer. Mooi zwembad dat bij slecht weer overdekt wordt.

8 pers.

eurocampings.nl logo Prachtig gelegen groene camping in kuipdal, aan het einde van de vallei. Veel sportmogelijkheden. Gezellige watersportplaats.

8 pers.

eurocampings.nl logo Camping in ex-boomgaard met door begroeiing afgebakende plaatsen. Door zonne-energie verwarmd, groot zwembad met kinderbad en binnenzwembad. Huurchalets en caravans zijn afgescheiden van de kampeerplaatsen. Vanaf begin 2019 aparthotel in winterseizoen. Ru

8 pers.

eurocampings.nl logo Rustige, op vlak grasterrein gelegen camping met grote plaatsen. Verspreide bomen, achtergrond van bergen en bos. Ook 's winters makkelijk bereikbare rustige wintersportcamping.

8 pers.

eurocampings.nl logo Unieke natuurcamping met genivelleerde plaatsen, maar met prachtig uitzicht op de omringende bergen en watervallen. Vlakbij Nationaal Park, ideaal voor wandelaars en mensen die van de natuur houden, maar wel afgelegen.

8 pers.

eurocampings.nl logo Aan de rand van de plaats Cluses gelegen camping met veel bomen. Relatief veel vaste staanplaatsen, apart van de toeristische plaatsen, die om een klein zwembad zijn gegroepeerd. Korte afstand tot skigebied.

8 pers.

eurocampings.nl logo Afgelegen maar sfeervolle kleine camping met veel bomen, aan rivier in bergland. Dorp op loopafstand. Goed sanitair. Grote plaatsen willekeurig tussen begroeiing. Bergwandelingen, rust.

8 pers.

eurocampings.nl logo Verzorgd terrein opgedeeld in enkele evenwijdig lopende lanen. U staat er onder halfhoge bomen. De kampeerplaatsen worden gescheiden van het meer door een speelweide. Aan de oever is de toegang tot het water vrij smal.

8 pers.

eurocampings.nl logo Camping met schaduwrijke plaatsen op 400m van het meer van Annecy en op 1 km van het strand. Verwarmd, kindvriendelijk en tropisch uitziend zwemparadijs met glijbaan. Directe toegang tot een beveiligd fietspad. Uitstekende sanitaire voorzieningen in gebou

8 pers.

eurocampings.nl logo Prima camping, 400 meter van het meer, 9 km van Annecy, mooi sanitair. Naast het traditionele zwembad voor hen die baantjes willen trekken, werd het zwemparadijs uitgebouwd tot een prachtig geheel met kindvriendelijke waterspeeltjes, watermassage en ligst

8 pers.

eurocampings.nl logo Le Cretoux is een eenvoudige camping in een groene omgeving op een heuvel even buiten het centrum van St. Jorioz. Vanaf bepaalde plaatsen op de camping heeft u zicht op het meer van Annecy. De camping is een aanrader voor iedereen die van rust en van de n

8 pers.

eurocampings.nl logo Eenvoudige camping op de oostelijke oever van het meer van Annecy. Directe toegang tot het gemeentelijk strand is mogelijk. Op de camping is een winkeltje. Aan de overzijde van de weg bevind zich de bar en het restaurant van de camping. Annecy ligt op 13

8 pers.

eurocampings.nl logo 'La Ravoire' is een geslaagd uitgangspunt voor de omgeving rond het meer van Annecy. Verzorgd terrein met een centraal sanitair gebouw. Vooral geschikt voor gezinnen met kleine kinderen. Enkele mooie bungalows te huur.

8 pers.

eurocampings.nl logo Rustig gelegen camping. Ruime plaatsen. Veel verhuurbungalows. Het nabije strand heeft alle mogelijkheden voor waterrecreatie. Toerplaatsen afgescheiden van jaarplaatsen. Camping ligt op slechts 300m van het meer en de watersportmogelijkheden.

8 pers.

eurocampings.nl logo Terrasvormige camping waarbij bomen de afbakening van de plaatsen bepalen. Uitgestippelde fietsroute in de buurt van de camping, die voor een groot deel naast het meer loopt. Het zwembad kan, indien nodig, worden verwarmd. Voor uw dagelijke inkopen is er

8 pers.

eurocampings.nl logo Bloemrijke camping aan de rand van een bos met stromend riviertje. Ideaal voor kinderen om in te spelen. Kleine strandjes. 30 zeer ruime plaatsen op groot terrein met relatief veel schaduw. Ideaal voor rustig verblijf dicht bij Annecy en Genève.

8 pers.

eurocampings.nl logo Grote, ruime camping met restaurant en gezellig terras aan een meertje. Uniek zicht op het Mont-Blanc massief.

8 pers.

eurocampings.nl logo Mooi gelegen met uitzicht op de gletsjers van Les Bossons. Toegang via smalle doorgang onder spoorweg (max hoogte 3m).

Aanbieders van campings
Anwbcamping.nl logo
eurocampings.nl logo

Log in of maak snel een account aan
en beheer overal jouw favoriete vakanties!

Inloggen Nu registreren