Campings in Deux-Sevres

(13): pagina 1

Zoek en boek je camping in Deux-Sevres. Zoek rechtstreeks in het aanbod van tientallen verschillende camping aanbieders. Bekijk het hele aanbod & boek direct online! Het is ook mogelijk om op de kaart te zoeken.

8 pers.

eurocampings.nl logo Mooie naturistencamping, landelijk gelegen, ruime plaatsen, verwarmd zwembad, hammam en spa. De gastvrije eigenaars completeren het geheel.

8 pers.

eurocampings.nl logo Fraaie, zeer rustige camping met Engelse sfeer. Bijzonder grote plaatsen en zeer goed onderhouden. Mogelijkheid caravan bewaakt te stallen tegen gunstige tarieven. Ligt dicht bij Airvault.

8 pers.

eurocampings.nl logo Rustige, sfeervolle en natuurlijke camping in het landelijk gebied van de Marais (= veel water). Zwembad en kinderbad. Mooi sanitairgebouw. Veel visgelegenheid, ideaal om te fietsen. Verhuur van boten en kano's.

8 pers.

eurocampings.nl logo Rustige familiecamping aan oude watermolen. Vlakke camping, zwembad en restaurant. Speeltuin voor kinderen. In de buurt is een actieve zilvermijn, Chateau de Javarzay, met vismogelijkheid en begeleide bezoeken.

8 pers.

eurocampings.nl logo Mooie goed verzorgde camping temidden van de appelstreek. Gemeentelijk zwembad van 1400m² op de camping (gratis).

8 pers.

eurocampings.nl logo Terrassencamping, afgebakende plaatsen met hagen aan een mooi groot meer met afgebakend zwemgedeelte en veel waterrecreatie. Veel sportieve activiteiten zoals survivalparcours, klimwand in een oude groeve, fietsen, etc.

8 pers.

eurocampings.nl logo Kleine, rustige familiecamping dicht bij Bressuire. 30 min. van Puy du Fou en 45 min. naar 'Marais de Poitevin'. Fietsroute 'Voie Verte' ligt aan de camping. Slechts 30 minuten van de kastelen van de Loire.

8 pers.

eurocampings.nl logo Verzorgde camping met goede voorzieningen. Gesitueerd op 8 km van Niort en 6 km van Coulon. Midden in het 'Marais de Poitevin'. Camping is ideaal vertrekpunt voor wandel- en fietstochten. Boottochtjes zijn tevens mogelijk. Mooi groot gratis zwembad.

v.a.€ 72.00
Camping La Venise Verte
2 pers.

Anwbcamping.nl logo De vlakke, vierkante camping ligt bij de rivier de Sèvre Niortaise. In het dorpje Coulon, dat doet denken aan Giethoorn, is het informatiecentrum van het Marais Poitevin waarvandaan toertochten per boot beginnen. Het terrein is opgedeeld door rijen loofbo

v.a.€ 80.00
Camping Le Lidon
2 pers.

Anwbcamping.nl logo Het rechthoekige grasterrein ligt aan het kanaal van Mignon, in de waterrijke Marais Poitevain. Het gebied is eind 16e eeuw met Nederlands geld en kennis aangelegd. Het is een landelijke omgeving. De staanplaatsen liggen deels onder de bomen van het bos.

v.a.€ 105.00
Flower Camping La Venise Verte
8 pers.

eurocampings.nl logo Sfeervolle camping midden in Marais Poitevin. Zwembad en veel fietsmogelijkheden vanuit de camping. Bekroond met het hoogste Eco-label van Europa.

v.a.€ 108.00
Camping Le Martin Pêcheur
2 pers.

Anwbcamping.nl logo Het terrein ligt op 300 m van het centrum van Magné en op 15 minuten rijden van de A10. De camping is zeer geschikt voor het verblijf van personen met een handicap. De afgebakende staanplaatsen liggen in de beschutting van hoge bomen. Er is een speeltuin.

Aanbieders van campings
Anwbcamping.nl logo
eurocampings.nl logo

Log in of maak snel een account aan
en beheer overal jouw favoriete vakanties!

Inloggen Nu registreren