Campings in Bas-Rhin

(16): pagina 1

Zoek en boek je camping in Bas-Rhin. Zoek rechtstreeks in het aanbod van tientallen verschillende camping aanbieders. Bekijk het hele aanbod & boek direct online! Het is ook mogelijk om op de kaart te zoeken.

8 pers.

eurocampings.nl logo Eenvoudige camping in westernstijl aan een meertje. Ruime staanplaatsen.

8 pers.

eurocampings.nl logo Mooie camping bij toeristenstadje. Vlakke staanplaatsen met enige schaduw. Goede moderne voorzieningen.

8 pers.

eurocampings.nl logo In een mooie bergachtige streek dicht bij wintersportplaats Schirmeck gelegen kleine familiecamping. Boodschappen op loopafstand. Mooi wandelgebied. Animatie voor kinderen in het hoogseizoen.

8 pers.

eurocampings.nl logo Mooi aangelegde en goed verzorgde camping met zwembad en zwemgelegenheid in een meertje. Verwarmd sanitair en babyroom. Met de veerpont over de Rijn kunt u naar Duitsland.

8 pers.

eurocampings.nl logo Deze camping is gelegen aan de rand van een gezellig vakwerkdorpje, typisch voor de Elzas. Het gemeentelijke zwembadencomplex met mooie nieuwe (2013) speeltuin ligt naast de camping en is gratis voor de kampeerder. Er staan prachtige lindebomen die in jul

8 pers.

eurocampings.nl logo Mooie camping, goed voorzien van bomen en struiken, gelegen aan een bergstroompje. Vraag naar gratis entreekaartjes voor het naastgelegen gemeentezwembad.

8 pers.

eurocampings.nl logo Eenvoudige camping in bosgebied aan een riviertje. Geen afgebakende plaatsen. Goed uitgangspunt voor bergwandelingen.

8 pers.

eurocampings.nl logo Aan de rand van een bergdorp gelegen, oplopende terrassencamping. Wintersport is mogelijk. Verwarmd sanitair.

8 pers.

eurocampings.nl logo De knusse en schaduwrijke camping in het historische en pittoreske wijnstadje Barr. Meerdere uitgezette wandelingen door de wijngaarden of naar de bergen van Mont Sainte Odile.

8 pers.

eurocampings.nl logo Rustige camping met een deel voor stacaravans en een apart gedeelte voor passanten. Zwembad met natuurwater aan een vijver in een park. Naast de camping ligt het overdekt gemeentelijke zwembad. Op loopafstand van de stad.

v.a.€ 52.50
Camping Seasonova Les Portes d'Alsace
8 pers.

eurocampings.nl logo Rustige camping met mooie grote bomen op wandelafstand van het stadje Saverne. Er is een klein verwarmd zwembad met een schuifdak.

v.a.€ 67.50
Seasonova Les Portes De L'alsace
2 pers.

Anwbcamping.nl logo De camping ligt aan de rand van een buitenwijk van Saverne. In juli en augustus biedt de camping brood op bestelling. Drie keer per week is er een wijnproeverij. Campinggasten krijgen korting op paardrijlessen en buitenritten bij de naastgelegen manege. V

v.a.€ 86.30
Camp Au Clair Ruisseau
2 pers.

Anwbcamping.nl logo De camping ligt midden in de natuur. De ondergrond is van gras en de vele bomen zorgen voor voldoende schaduw. Vissen en paardrijden is mogelijk. Straatsburg ligt op 25 km en de camping is een goede uitvalsbasis om de stad te bezoeken. De camping heeft ee

v.a.€ 125.00
Camping L'oasis
2 pers.

Anwbcamping.nl logo Deze op een heuvelrug gelegen camping biedt uitzicht op het dorp. Het licht glooiende terrein kent maar weinig begroeiing. De standplaatsen liggen deels langs de bosrand en deels op een meer open veld, met weinig schaduw. Naast de camping ligt het gemeent

v.a.€ 126.00
Camping De Strasbourg
2 pers.

Anwbcamping.nl logo Dit vlakke terrein bevindt zich in een buitenwijk van de stad. De bus richting het centrum van Straatsburg stopt vlak bij de camping. Er zijn op het terrein 30 speciale camperplaatsen met een verharde ondergrond hebben. Brood is op de camping op bestellin

v.a.€ 155.20
Camping Campéole Le Giessen
2 pers.

Anwbcamping.nl logo Vlak terrein aan de voet van de Vogezen. Een deel van de standplaatsen ligt aan de beek die over de camping loopt. De beek is de naamgever van de camping en wordt uiteindelijk het riviertje Le Giessen. Het naastgelegen, grote overdekte zwembad is gratis t

Aanbieders van campings
Anwbcamping.nl logo
eurocampings.nl logo

Log in of maak snel een account aan
en beheer overal jouw favoriete vakanties!

Inloggen Nu registreren