Campings in Baden-Württemberg

(140): pagina 1

Zoek en boek je camping in Baden-Württemberg. Zoek rechtstreeks in het aanbod van tientallen verschillende camping aanbieders. Bekijk het hele aanbod & boek direct online! Het is ook mogelijk om op de kaart te zoeken.

8 pers.

eurocampings.nl logo Camping op een afgelegen plaats voor gezin met kinderen, met vlakke afgebakende plaatsen. Mooi zwembad met waterfonteinen en speeltuin. Voor de rustzoeker en natuurliefhebber aan te bevelen.

8 pers.

eurocampings.nl logo Mooie, verzorgde camping aan de Neckar. Bezoek ook Heidelberg per trein, boot, bus of auto. Fiets en wandelroutes langs de 'Romantische Straße'. Vriendelijke, Nederlandse eigenaar. Plaatsen aan het water kosten 4,00 euro extra. Middagpauze van 13.00 - 15.

8 pers.

eurocampings.nl logo Rustig gelegen camping aan doorgaande route geschikt als passantencamping.

8 pers.

eurocampings.nl logo Aan de stadrand gelegen passantencamping. Eenvoudig sanitair en enkele schaduwplaatsen.

8 pers.

eurocampings.nl logo In het Schwabische land gelegen camping voor de rustzoeker. Enige schaduwplaatsen en geschikt om te vissen.

8 pers.

eurocampings.nl logo Een nette camping met schitterend sanitair en een Eldorado voor de watersporter. Afgebakende plaatsen. Enkele schaduwplaatsen.

8 pers.

eurocampings.nl logo Rustige camping met mooi panorama. Mogelijkheden voor wandelen, fietsen, mountainbiken, zwemmen, paardrijden en recreatiecentrum. Bezoek mogelijk aan Märklin museum, Göppingen en Legoland Günzburg.

8 pers.

eurocampings.nl logo De camping, op 820m hoogte, ligt in een luftkürort, omgeven door bos en heide. Zowel sporters als wandelaars komen hier aan hun trekken. Toer- en seizoenplaatsen gescheiden op het terrein.

8 pers.

eurocampings.nl logo Rustig gelegen camping met eigen zwembad op 20 min. lopen van het middeleeuwse stadje Horb. De camping heeft een mooi zwembad en is geschikt voor kinderen. Veel fiets- en wandelmogelijkheden. Goed restaurant met rustieke keuken en mooie Biergarten.

8 pers.

eurocampings.nl logo Gezellige camping voor familie en jongeren vast tegen het dorp aan. Zeer mooi zwembad. Dorp en camping bieden echte vakantiesfeer. Gratis openbaar vervoer met konus-kaart.

8 pers.

eurocampings.nl logo Rustige stadscamping dichtbij centrum van Freiburg, nabij restaurant met 4 sterren. Gemoedelijke sfeer.

8 pers.

eurocampings.nl logo Met veel voorzieningen uitgeruste camping naast het dorp en zwembad, heeft gezellige familiaire sfeer en biedt in de omgeving vele unieke uitstapjes. Echte wijnstreek. Vrij vervoer met Konus-kaart, reizen door het Schwarzwald is tijdens verblijf op deze c

8 pers.

eurocampings.nl logo Familiecamping aan het water met avondzon. Het café-restaurant biedt een goede keuken. De plaatsen zijn terrasgewijs ingedeeld. Gratis openbaar vervoer in de omgeving.

8 pers.

eurocampings.nl logo De camping ligt langs brouwerij en boerderij niet ver van het dorp. Van alle gemakken voorzien. Nieuw natuurbad. Leuk voor kinderen. Gratis openbaar vervoer en vrije entree op 50 plaatsen met Hochschwarzwald Card. Veel mogelijkheden voor kinderen.

8 pers.

eurocampings.nl logo Rustige, op het zuiden gelegen terrassencamping met prachtig uitzicht over het Kinzigtal. Een goed uitgangspunt voor wandelingen en het ontdekken van de omgeving. Goed restaurant met als specialiteit Platzhirsch/Hirsch im Rotweinsauce.

8 pers.

eurocampings.nl logo Caravan- en camperovernachtingsplaats op grasdoorlatende stenen. Tenten staan op gras. Op het naastgelegen Camp Resort zijn tipitenten, blokhutten en huifkarren. U kunt de gehele nacht aankomen en vertrekken. Er is veel vermaak voor de gasten. Op een paar

8 pers.

eurocampings.nl logo Kleine camping dicht bij het water. Zeer geschikt voor gehandicapten en groepen.

8 pers.

eurocampings.nl logo Gezellige kleine camping op 390 m en zuidhelling in de nabijheid van het pittoreske stadje Wolfach alwaar uitstekende eetgelegenheden. Mooie wandelroutes in de omgeving.

Aanbieders van campings
Anwbcamping.nl logo
eurocampings.nl logo

Log in of maak snel een account aan
en beheer overal jouw favoriete vakanties!

Inloggen Nu registreren