Campings in Antwerpen

(21): pagina 1

Zoek en boek je camping in Antwerpen. Zoek rechtstreeks in het aanbod van tientallen verschillende camping aanbieders. Bekijk het hele aanbod & boek direct online! Het is ook mogelijk om op de kaart te zoeken.

8 pers.

eurocampings.nl logo Eenvoudige, kleine stadscamping op de linker Scheldeoever. Ideaal om het stadcentrum te bezoeken, te voet, per fiets of met het openbaar vervoer. Camping ligt in de lage emissiezone.

8 pers.

eurocampings.nl logo Centraal gelegen camping voor bezoek aan Zuiderkempen en Netepark. In het laagseizoen is het restaurant alleen in het weekend geopend. Leuke muziek in de discobar.

8 pers.

eurocampings.nl logo De camping ligt tegenover Bobbejaanland. Verzorgd en ruim terrein, gelegen rond een zwemvijver en meerdere visplaatsen. Prima sanitair.

8 pers.

eurocampings.nl logo Ruime, rustige familiecamping midden in de Zuiderkempen. Uitgebreid fietsnetwerk vanaf de camping.

8 pers.

eurocampings.nl logo De eigenaar heet u van harte welkom op deze rustige familiecamping. Voor elk wat wils; 3 vijvers met zwem- en vismogelijkheden, meerdere speeltuinen, gelegen aan het fietsknooppuntennetwerk 'Antwerpse Kempen' en startpunt van verschillende wandelroutes. I

8 pers.

eurocampings.nl logo Midden in het groen, met sportmogelijkheden en niet ver van Antwerpen. Aan het kanaal Dessel-Schoten.

8 pers.

eurocampings.nl logo De Lilse Bergen is een 4-sterren camping met een zwemvijver en een mega grote speeltuin rond de vijver. De camping biedt een vakantie vol ontspanning voor het hele gezin. In de groene omgeving is het zalig om te wandelen en fietsen. Tevens verhuur van een

8 pers.

eurocampings.nl logo Groot terrein met toeristische plaatsen, achteraan links, vlakbij de zwemvijver, de snackbar en de kantine. In de nabije omgeving zijn wandel- en fietsmogelijkheden, zelfs grensoverschrijdend. Zeer rustig gelegen, geen verkeersgeluiden.

8 pers.

eurocampings.nl logo Camping ligt rustig in het dennenbos, goede uitrusting, mooie gebouwen, leuk restaurant met terras en speeltuin. Oplaadpunt voor elektrische fietsen.

8 pers.

eurocampings.nl logo In de parel der Kempen om in alle rust heerlijk te genieten. Gelegen aan tal van fietsroutes. Open: de twee zomermaanden en alle weekenden van het jaar.

8 pers.

eurocampings.nl logo Aan grote waterplas gelegen, zeer grote verzorgde camping met waterspeeltuin en hoogteparcours. Drie restaurants met verschillende openingsdata.

8 pers.

eurocampings.nl logo Tussen bos, zand en duinen heb je voldoende zand, water en uitgaansmogelijkheden in de omgeving om van een goedkope vakantie te genieten.

v.a.€ 70.00
Camping Houtum
2 pers.

Anwbcamping.nl logo Het goed verzorgde kampeerterrein ligt naast het landgoed De Putten en is zeer geschikt voor rustzoekers. De ruime staanplaatsen liggen op velden met nog jonge aanplant. Op de camping is een bar met terras. Op landgoed De Putten is een grote binnen- en bu

v.a.€ 75.00
Vakantiepark Tulderheyde
2 pers.

Anwbcamping.nl logo De familiecamping ligt midden in het groen tussen twee natuurgebieden. De ruime staanplaatsen zijn gelegen op verschillende door hagen afgeschermde grasvelden. De velden zijn voorzien van stroomaansluitingen en watertappunten. Tevens is er wifi aanwezig.

v.a.€ 84.00
Camping Floreal Het Veen
2 pers.

Anwbcamping.nl logo De camping ligt aan de oevers van het Kempisch Kanaal, waarin gevist kan worden. Bomen zorgen voor beschutting. De meeste toeristische plaatsen zijn geclusterd. Er is een tapasbar en restaurant, een multifunctioneel sportterrein, een sporthal en een jeu-d

v.a.€ 84.00
Camping Floreal Kempen
2 pers.

Anwbcamping.nl logo Rustige, gemoedelijke camping in een bosrijke omgeving, is geschikt voor sportieve rustzoekers. De staanplaatsen liggen aan straatjes en worden gescheiden door bomen en deels ook door hagen. De toeristische plaatsen liggen verspreid over de camping tussen

v.a.€ 101.50
Camping Baalse Hei
8 pers.

eurocampings.nl logo Camping gelegen tussen groen en Kempense velden. Groot domein met toeristische plaatsen, weg van het drukkere midden van de camping. De autovrije veldjes liggen temidden van het groen. Grote recreatievijvers met verschillende activiteiten.

Aanbieders van campings
Anwbcamping.nl logo
eurocampings.nl logo

Log in of maak snel een account aan
en beheer overal jouw favoriete vakanties!

Inloggen Nu registreren