Vakantiehuizen in Voerstreek

(12): pagina 1

Zoek en boek je vakantiehuis in Voerstreek. Zoek rechtstreeks in het aanbod van tientallen verschillende vakantiehuis aanbieders. Bekijk het hele aanbod & boek direct online! Het is ook mogelijk om op de kaart te zoeken.

v.a.€ 313.50
Vakwerkhuis Kleine Huis - klein maar fijn vakantiehuis België
4 pers.

Specialvillas.nl logo Vakantiehuis in de Belgische Voerstreek huren? Het vakwerkhuis heeft een oeroude geschiedenis en is voor liefhebbers van rust en natuur. Een geliefde plek.

8.1
v.a.€ 378.50
Vakwerkhuis Wentelhuis - op vakantie in België
6 pers.

Specialvillas.nl logo Vier vakantie in een historisch vakwerkhuis in de Belgische Voerstreek. Vanuit je vakantiehuis wandel je zo de natuur in, langs boerenhoeves en kastelen.

8.2
v.a.€ 454.50
Vakwerkhuis Oude Huis - vakantiehuis bij Maastricht, Aken, Luik
8 pers.

Specialvillas.nl logo Op vakantie in de Belgische Voerstreek? Dit vakantiehuis heeft een oeroude geschiedenis, proef de sfeer en geniet van de natuur, de kastelen en boerenhoeves.

10
v.a.€ 514.50
Vakwerkhuis Hoekhuis - weekendje weg in Belgische Voerstreek
8 pers.

Specialvillas.nl logo Vakantie in de Belgische Voerstreek? Boek het Hoekhuis, een uniek vakwerkhuis als vakantiehuis, geniet van een van de mooiste wandelgebieden van Vlaanderen.

8.1
v.a.€ 522.50
Vakwerkhuis Nieuwe Huis - vakantiehuis België in retrostijl
8 pers.

Specialvillas.nl logo Vrijstaand vakantiehuis in de Ardennen in retrostijl, ideaal voor families of 2 gezinnen en gelegen tussen Maastricht, Luik en Aken.

10
v.a.€ 879.60
Vakantieboerderij Teuven
24 pers.

Groepen.nl logo Deze groepsaccommodatie is zeer geschikt voor familie- en vriendengroepen van 18-24 personen. Een prachtige ligging tussen de beboste heuvels van het Gulpdal. U zit hier midden in de natuur, omsingeld door glooiende w...

8.8
v.a.€ 935.50
Het Poorthuis in Blegny
12 pers.

Specialvillas.nl logo Karakteristiek vakantiehuis in de Belgische Voerstreek waar rust en natuur samenkomen

7.8
v.a.€ 1052.75
Vakantieboerderij Remersdaal
19 pers.

Groepen.nl logo Karakteristieke boerderij, met veel oog voor kwaliteit en stijl. Het huis is gelegen op de grens van België, Duitsland en Nederland, in de Belgische Voerstreek. Het golvende heuvelland van deze streek met zijn bre...

9.2
v.a.€ 1529.60
Vakantiehuis Teuven
66 pers.

Groepen.nl logo Deze accommodatie is niet alleen zeer geschikt voor vrienden en familiegroepen, maar ook voor verenigingen tot 62 pers. Prachtige ligging tussen de beboste heuvels van het Gulpdal. Midden in de natuur, omsingeld ...

9
v.a.€ 2630.00
Groepsaccommodatie Teuven
35 pers.

Groepen.nl logo Deze accommodatie is sfeervol gehuisvest in het oude gemeentehuis van Teuven, België. Gelegen in de prachtige Voerstreek, tussen het schitterende heuvellandschap van Belgisch en Nederlands Limburg.

8.3
v.a.€ 2763.50
Burgemeester - luxe vakantiehuis voor groepen
35 pers.

Specialvillas.nl logo Dit grote en luxe vakantiehuis in Belgisch Limburg is een heerlijk groepsverblijf voor een familie- of vriendenweekend. Bourgondische sfeer en gastvrijheid.

10
v.a.€ 3477.50
Landgoed Boukai Moulin - luxe vakantievilla voor groepen met wellnessfaciliteiten
22 pers.

Specialvillas.nl logo Luxe vakantievilla met binnenzwembad, sauna en huisbioscoop op een landgoed. Een familieweekend voor bijzondere gelegenheden.

9.5
Aanbieders van vakantiehuizen
Groepen.nl logo
Specialvillas.nl logo

Log in of maak snel een account aan
en beheer overal jouw favoriete vakanties!

Inloggen Nu registreren