Vakantieboerderij Teuven

8.6
24
Groepen.nl logo

Deze groepsaccommodatie is zeer geschikt voor familie- en vriendengroepen van 18-24 personen. Tussen de beboste heuvels van Limburg en de Ardennen, in het Gulpdal. Je zit hier midden in de natuur, omsingeld door glooiende weiden met koeien en grote bossen.

Een groepsaccommodatie in België met groot speelveld 

De groepsaccommodatie bevindt zich op de begane grond. De woonkamer heeft een open keuken die van alle gemakken is voorzien. In de veranda is een knusse zithoek. De slaapkamers zijn ook allemaal op de begane grond. Op de gang bevindt zich het sanitair. Er zijn 6 slaapkamers, 2 toiletten en 4 douches. De basis is tot 18 personen. Je kunt tot 24 personen uitbreiden door het chalet erbij te huren ( hier bevindt zich ook het aangepaste sanitair). Wanneer je deze chalet erbij huurt heb je de beschikking over 8 slaapkamers, 5 douches en 3 toiletten.
Je hebt een groot voetbalveld tot je beschikking. Naast de groepsaccommodatie is een kinderboerderij met kippen, ganzen en geiten. Gratis rondleiding mogelijk op de biologische boerderij van de eigenaar van de groepsaccommodatie. Je mag er zelfs een koe melken! Bij de groepsaccommodatie ligt ook een boerengolfbaan die een van de mooiste erkende banen is. Als gast kun je hiervan gratis gebruik maken. 

Samen struinen over de heuvels 

Deze groepsaccommodatie ligt op de heuvels van het Limburgse dorpje; Teuven. Teuven ligt in het hart van het driegrenzengebied, van het land van Herve en van de Euregio. Het bevindt zich in het centrum van de driehoek gevormd door de drie historische steden Luik, Aken en Maastricht. Het is het ideale vertrekpunt voor wandel-, fiets- of paardrijtochten.

Weekendje weg in België? Bekijk ook de andere vakantiehuizen in België

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantieboerderij teuven

De ligging van "vakantieboerderij teuven" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.