Bungalowparken in Ligurië

(11): pagina 1

Zoek en boek je bungalowpark in Ligurië. Zoek rechtstreeks in het aanbod van tientallen verschillende bungalowpark aanbieders. Bekijk het hele aanbod & boek direct online! Het is ook mogelijk om op de kaart te zoeken.

v.a.€ 77.00
Residence Villaggio Colombo
70 pers.

Belvilla.nlff logo Ruim opgezet resort, tegen een heuvel gelegen bungalowpark met ca. 70 accommodaties, tussen de mimosa- en olijfbomen, met uitzicht over de baai van Andora.

v.a.€ 77.00
Ponente
70 pers.

Belvilla.nlff logo Luxe vakantiewoning 5 pers en wellness op Residence Ponente bij Tovo San Giacomo

v.a.€ 77.00
Residence Il Paese di Ciribi
70 pers.

Belvilla.nlff logo In het centrum van de westelijke riviéra, de Riviéra di Ponente, slechts 1,2 km. van de kust, in de nabijheid van het grote Aquapark Le Caravelle ligt het door olijfbomen omgeven vakantiedorp Il Paese di Ciribi.

v.a.€ 77.00
Residence Ai Pozzi Village Spa Resort
70 pers.

Belvilla.nlff logo Het moderne en typisch Ligurische Ai Pozzi Village Spa Resort beschikt over vele faciliteiten zoals zwembaden en een privé strand. In de omgeving zijn diverse mogelijkheden voor het maken uitstapjes.

v.a.€ 77.00
Residence Riviera Palace
70 pers.

Belvilla.nlff logo Residence Riviera Palace is gelegen in de kustplaats Loano en beschikt over voldoende faciliteiten om heerlijk te ontspannen of juist actief te zijn.

v.a.€ 77.00
Loano 2 Village
70 pers.

Belvilla.nlff logo Levendigheid bij Loano2Village aan het strand bij Loano, Bloemenrivièra

v.a.€ 77.00
Residence I Morelli
70 pers.

Belvilla.nlff logo Residence I Morelli ligt op ongeveer 800 meter van het strand temidden van mooie heuvelachtige omgeving met gezellige dorpjes.

v.a.€ 77.00
Villaggio Turistico C'era una Volta
70 pers.

Belvilla.nlff logo In het groen en tussen de olijfbomen gelegen, terrasgewijs opgebouwd vakantiedorp, bestaande uit een camping en bungalows. Rustig gelegen, op ca. 10 km. van de zee

v.a.€ 77.00
Resort Marina degli Aregai
70 pers.

Belvilla.nlff logo Resort Marina degli Aregai is fantastisch gelegen; direct aan het de zee met uitzicht op de haven. Het resort heeft vele, diverse faciliteiten waaronder een privé strand.

v.a.€ 77.00
Castellaro Golf Resort
70 pers.

Belvilla.nlff logo Het kleinschalige vakantiepark Castellaro Golf Resort is gelegen in de prachtige Ligurische omgeving. Tevens is het voorzien van vele faciliteiten zoals zwembad, wellness en sport, maar heeft ook de omgeving veel te bieden!

v.a.€ 77.00
Villa Colla Vacanze
70 pers.

Belvilla.nlff logo Fijn, levendig park Villa Colla Vacanze in de heuvels van Imperia in de Bloemenrivièra

Aanbieders van bungalowparken
Belvilla.nlff logo

Log in of maak snel een account aan
en beheer overal jouw favoriete vakanties!

Inloggen