Bungalowparken in Italië

(84): pagina 1

Zoek en boek je bungalowpark in Italië. Zoek rechtstreeks in het aanbod van tientallen verschillende bungalowpark aanbieders. Bekijk het hele aanbod & boek direct online! Het is ook mogelijk om op de kaart te zoeken.

v.a.€ 77.00
Tenuta di Roma
70 pers.

Belvilla.nlff logo Schitterend landgoed van een adellijke familie op slechts ca. 6km van het centrum van Rome. Bovendien slechts circa 20 minuten van zee.

v.a.€ 77.00
San Pietro
70 pers.

Belvilla.nlff logo Zeer centraal gelegen residentie, op 100 meter van het Sint-Pietersplein.

v.a.€ 77.00
Parco Flaminio
70 pers.

Belvilla.nlff logo Mooi en ideaal gelegen vakantiepark, dichtbij het centrum van Rome

v.a.€ 77.00
Residence a Perugia
70 pers.

Belvilla.nlff logo Gerenoveerd landhuis, nu een moderne residence met diverse faciliteiten, gelegen nabij de stad Perugia en geeft u zo de kans om deze geweldige stad en de rest van de bezienswaardige streek Umbrie te ontdekken.

v.a.€ 77.00
Residence Ai Pozzi Village Spa Resort
70 pers.

Belvilla.nlff logo Het moderne en typisch Ligurische Ai Pozzi Village Spa Resort beschikt over vele faciliteiten zoals zwembaden en een privé strand. In de omgeving zijn diverse mogelijkheden voor het maken uitstapjes.

v.a.€ 77.00
Residence Riviera Palace
70 pers.

Belvilla.nlff logo Residence Riviera Palace is gelegen in de kustplaats Loano en beschikt over voldoende faciliteiten om heerlijk te ontspannen of juist actief te zijn.

v.a.€ 77.00
Loano 2 Village
70 pers.

Belvilla.nlff logo Levendigheid bij Loano2Village aan het strand bij Loano, Bloemenrivièra

v.a.€ 77.00
La Cava
70 pers.

Belvilla.nlff logo Prachtige residence La Cava met veel faciliteiten en uitzicht over het Comomeer

v.a.€ 77.00
Camping Village Piccola Gardiola
70 pers.

Belvilla.nlff logo Vakantiepark Piccola Gardiola is een mooi aangelegd, kleinschalig vakantiepark gelegen aan de bergachtige westkant van het Gardameer, direct aan de golf van Manerba.

v.a.€ 77.00
Club Village & Hotel Spiaggia Romea
70 pers.

Belvilla.nlff logo Club Village & Hotel Spiaggia Romea is een bijzonder en ruim opgezet vakantieresort. Het meet 70 hectare met veel natuur, ontspanning en ruimte. Naast drie zwembaden, een meer en natuurlijk het strand zijn er diverse faciliteiten voor jong en ou

v.a.€ 77.00
Camping Mare e Pineta
70 pers.

Belvilla.nlff logo Camping Mare e pineta is een groot en gezellig druk vakantiepark. Het ligt direct aan de Adriatische Zee en beschikt over vele faciliteiten voor jong en oud. Zwembaden, tennis, watersport en een gezellig restaurant; het kan hier allemaal.

v.a.€ 77.00
Residence Cleo
70 pers.

Belvilla.nlff logo Residence Cleo met oa. openlucht zwembad en sauna is in 2009 geopend. Het beschikt over 37 appartementen in diverse soorten en maten. Het strand ligt op slechts 800 m. Heerlijk ontspannen en van de welverdiende vakantie genieten.

v.a.€ 77.00
Castellare di Tonda
70 pers.

Belvilla.nlff logo Groot vakantiepark met 120 appartementen in Toscaanse heuvels met vele faciliteiten

v.a.€ 77.00
Residence Gaville
70 pers.

Belvilla.nlff logo Deze stijlvolle residence, gelegen in Figline Valdarno, is de perfecte plek om heerlijk tot rust te komen en dankzij de goede ligging tevens een perfecte uitvalbasis voor het bezoeken van de interessantste steden en gebieden van Toscane.

v.a.€ 77.00
Le Rose
70 pers.

Belvilla.nlff logo Een fascinerend middeleeuws pand, dat nu een zeer comfortabele residentie is geworden, op enkele kilometers van Montepulciano.

v.a.€ 77.00
Podere al Mare
70 pers.

Belvilla.nlff logo Deze residence vlakbij de kust, is gelegen in een park van 60 hectare met o.a. olijfbomen en wijngaarden

Aanbieders van bungalowparken
Belvilla.nlff logo

Log in of maak snel een account aan
en beheer overal jouw favoriete vakanties!

Inloggen