Bungalowparken in Kroatië

(47): pagina 1

Zoek en boek je bungalowpark in Kroatië. Zoek rechtstreeks in het aanbod van tientallen verschillende bungalowpark aanbieders. Bekijk het hele aanbod & boek direct online! Het is ook mogelijk om op de kaart te zoeken.

v.a.€ 77.00
Appartementen Medena
70 pers.

Belvilla.nlff logo Vakantiepark Medena, direct aan zee in de schaduw van de pijnbomen

v.a.€ 77.00
Solaris - Ville Kornati
70 pers.

Belvilla.nlff logo Vakantiepark Solaris, ligt in het Solaris Holiday Resort, op een schiereilandje, ca. 50 m. van zee.

v.a.€ 77.00
Residences Senia
70 pers.

Belvilla.nlff logo De 4 sterren locatie Residences Senia ligt direct aan de Adriatische kust en niet ver van de gezellige havenstad Zadar. Het zal je aan niets ontbreken.

v.a.€ 77.00
Sunnyside Apartments
70 pers.

Belvilla.nlff logo Sunnyside Apartments is een modern resort direct aan de Adriatische kust. Het beschikt onder andere over een zwembad en strand, en ligt vlakbij de gezellig havenstad Zadar.

v.a.€ 77.00
Resort Alan
70 pers.

Belvilla.nlff logo Resort Alan ligt op een rustige plek, direct aan zee. Het ligt op slechts 1 km. van het nationale park Paklenica en 0,8 km. van het centrum.

v.a.€ 77.00
Resort Kazela
70 pers.

Belvilla.nlff logo Vakantiepark Kazela ligt direct aan zee en op ca. 3 km. van Medulin. Het heeft een eigen privé-strand. Een mooi park, met diverse faciliteiten en een schitterende ligging!

v.a.€ 77.00
Residence Ai Pini
70 pers.

Belvilla.nlff logo Het kleinschalige appartementencomplex Ai Pini, ligt op slechts 1 km. van het centrum van Medulin en vrijwel direct aan zee.

v.a.€ 77.00
Medulin
70 pers.

Belvilla.nlff logo Vakantiepark Medulin ligt direct aan zee en op slechts 1 km. van het centrum van Medulin. Het is een groot park met naast de mobilhomes een camping en vele faciliteiten.

v.a.€ 77.00
Bi-Village
70 pers.

Belvilla.nlff logo Vakantiepark Bi-Village is een recent gebouwd vakantiepark, direct aan zee en tegenover het eiland Brioni gelegen. Er staan vele verschillende soorten accommodaties en het biedt vele faciliteiten, waaronder 3 openlucht zwembaden.

v.a.€ 77.00
Laguna Bellevue
70 pers.

Belvilla.nlff logo In een rustige omgeving, ca. 2,5 km. van het centrum van Porec, ligt direct aan zee het luxueuze Vakantiepark Laguna Bellevue.

v.a.€ 77.00
Lanterna Sunny Resort
70 pers.

Belvilla.nlff logo Het zeer grote vakantiepark Laterna ligt op 13 km. van het centrum van Poreç en direct aan zee.

v.a.€ 77.00
Kanegra
70 pers.

Belvilla.nlff logo Dit grote park ligt direct aan zee, ca. 10 km. van het centrum van Umag. Kanegra beschikt over diverse stranden.

v.a.€ 77.00
Sol Polynesia
70 pers.

Belvilla.nlff logo Groot park direct aan zee, met vele faciliteiten en op ca. 3,5 km. van het centrum van Umag

v.a.€ 77.00
Resort Istrian Villas
70 pers.

Belvilla.nlff logo Resort Istrian Villas is uniek in zijn soort; luxe, riante villa's gelegen op een schiereiland met privé strand. Het park beschikt over vele faciliteiten waaronder een zwembad.

v.a.€ 77.00
Resort Polari
70 pers.

Belvilla.nlff logo Resort Polari ligt op ca. 3,5 km. van het centrum van de historische stad Rovinj. Het resort ligt direct aan de baai en beschikt over vele faciliteiten, waaronder een zwembad, spraypark, tennisbanen en nog veel meer. Een aanrader!

v.a.€ 77.00
Aminess Maravea Resort
70 pers.

Belvilla.nlff logo Resort Mareda is een groot, luxe resort met vele faciliteiten voor jong en oud. Het ligt niet ver van het centrum van Novigrad en direct aan zee.

v.a.€ 77.00
Skiper Resort
70 pers.

Belvilla.nlff logo Resort Skiper is een luxe resort, gelegen direct aan zee. Het heeft vele faciliteiten voor jong en oud zoals een groot openlucht zwembad, restaurant, privé strand en een golfbaan.

Aanbieders van bungalowparken
Belvilla.nlff logo

Log in of maak snel een account aan
en beheer overal jouw favoriete vakanties!

Inloggen Nu registreren