Bungalowparken in Kroatië

(47): pagina 1

Zoek en boek je bungalowpark in Kroatië. Zoek rechtstreeks in het aanbod van tientallen verschillende bungalowpark aanbieders. Bekijk het hele aanbod & boek direct online! Het is ook mogelijk om op de kaart te zoeken.

v.a.€ 77.00
Matilde Beach Resort
70 pers.

Belvilla.nlff logo Plezierig en populair vakantieparkje, direct aan het strand en Vodice centrum 500 m

v.a.€ 77.00
Holiday Village Zaton
70 pers.

Belvilla.nlff logo Autovrij, groot vakantiepark met vele faciliteiten en direct aan zee gelegen

v.a.€ 77.00
Resort Alan
70 pers.

Belvilla.nlff logo Resort Alan ligt op een rustige plek, direct aan zee. Het ligt op slechts 1 km. van het nationale park Paklenica en 0,8 km. van het centrum.

v.a.€ 77.00
Novi Resort
70 pers.

Belvilla.nlff logo Luxe resort direct aan zee met vele faciliteiten, waaronder één van de grootste wellnesscenters van dit deel in Europa.

v.a.€ 77.00
Camp Klenovica
70 pers.

Belvilla.nlff logo Camp Klenovica is een rustig vakantiepark met meerdere zwembaden. Het ligt in een authentiek visserdorp en biedt diverse mogelijkheden in de buurt.

v.a.€ 77.00
Villas Corinthia
70 pers.

Belvilla.nlff logo Direct aan de kust van Baska op het eiland Krk ligt het kleinschalige vakantiepark Villas Corinthia.

v.a.€ 77.00
Park Plaza Verudela
70 pers.

Belvilla.nlff logo Vakantiepark Punta Verudela is een groot opgezet park met in totaal 448 accommodaties, met diverse faciliteiten. Het ligt op slechts 200 m. van zee en slechts op 1,5 km. van het centrum van Pula.

v.a.€ 77.00
Horizont
70 pers.

Belvilla.nlff logo Het zeer grote vakantiepark Horizont ligt op slechts 4 km. van het gezellige centrum van Pula, in het vakantieplaatsje Verudela, op een heuvel, direct aan zee.

v.a.€ 77.00
Resort Splendid
70 pers.

Belvilla.nlff logo Direct aan de prachtige kustlijn ligt Resort Splendid. Dit resort is voorzien van zwembad, strand en ligt ook nog eens dichtbij het historische centrum van Pula.

v.a.€ 77.00
Stoja
70 pers.

Belvilla.nlff logo Het ruime vakantiepark Stoja is gelegen op een schiereiland met verschillende stranden en diverse faciliteiten.

v.a.€ 77.00
Vakantiepark Indije
70 pers.

Belvilla.nlff logo Vakantiepark Indije ligt in het dorpsdeel Banjole en hoort bij de plaats Mendulin. Het park meet 19 ha., waarvan 9 ha. ongerepte natuur in de vorm van bos. Naast de mobilhomes, die op een apart deel van het park staan, bestaat het uit een grote

v.a.€ 77.00
Laguna Bellevue
70 pers.

Belvilla.nlff logo In een rustige omgeving, ca. 2,5 km. van het centrum van Porec, ligt direct aan zee het luxueuze Vakantiepark Laguna Bellevue.

v.a.€ 77.00
Resort Belvedere
70 pers.

Belvilla.nlff logo Vakantiepark Resort Belvedere ligt direct aan het strand in het schilderachtige Vrsar en is tevens voorzien van een mooi zwembad.

v.a.€ 77.00
Resort Istrian Villas
70 pers.

Belvilla.nlff logo Resort Istrian Villas is uniek in zijn soort; luxe, riante villa's gelegen op een schiereiland met privé strand. Het park beschikt over vele faciliteiten waaronder een zwembad.

v.a.€ 77.00
Resort Sol Stella Maris
70 pers.

Belvilla.nlff logo Vakantiepark Sol Stella Maris is een groot park met uiteenlopende faciliteiten zoals meerdere zwembaden en speeltuinen. Het ligt direct aan zee en slechts 2 km. van het centrum van Umag.

v.a.€ 77.00
Camping Park Umag
70 pers.

Belvilla.nlff logo Het vakantiepark Camping Park Umag ligt direct aan zee en beschikt over vele, diverse faciliteiten voor jong en oud. De oude stad Umag ligt op ca. 9km. van het park.

v.a.€ 77.00
Sol Katoro
70 pers.

Belvilla.nlff logo Direct aan de zee ligt vakantiepark Sol Katoro. Het beschikt over een zwembad, strand, verschillende sportmogelijkheden en de gezellige havenstad Umag op steenworp afstand.

v.a.€ 77.00
Resort Savudrija
70 pers.

Belvilla.nlff logo Resort Savudrija is een relatief kleinschalig vakantiepark, direct aan zee gelegen. Het heeft enkele faciliteiten zoals tennisbanen en een restaurant.

Aanbieders van bungalowparken
Belvilla.nlff logo

Log in of maak snel een account aan
en beheer overal jouw favoriete vakanties!

Inloggen