Bungalowparken in Kroatië

(47): pagina 1

Zoek en boek je bungalowpark in Kroatië. Zoek rechtstreeks in het aanbod van tientallen verschillende bungalowpark aanbieders. Bekijk het hele aanbod & boek direct online! Het is ook mogelijk om op de kaart te zoeken.

v.a.€ 77.00
Solaris - Ville Kornati
70 pers.

Belvilla.nlff logo Vakantiepark Solaris, ligt in het Solaris Holiday Resort, op een schiereilandje, ca. 50 m. van zee.

v.a.€ 77.00
Matilde Beach Resort
70 pers.

Belvilla.nlff logo Plezierig en populair vakantieparkje, direct aan het strand en Vodice centrum 500 m

v.a.€ 77.00
Holiday Village Zaton
70 pers.

Belvilla.nlff logo Autovrij, groot vakantiepark met vele faciliteiten en direct aan zee gelegen

v.a.€ 77.00
Resort Alan
70 pers.

Belvilla.nlff logo Resort Alan ligt op een rustige plek, direct aan zee. Het ligt op slechts 1 km. van het nationale park Paklenica en 0,8 km. van het centrum.

v.a.€ 77.00
Camp Klenovica
70 pers.

Belvilla.nlff logo Camp Klenovica is een rustig vakantiepark met meerdere zwembaden. Het ligt in een authentiek visserdorp en biedt diverse mogelijkheden in de buurt.

v.a.€ 77.00
Park Plaza Verudela
70 pers.

Belvilla.nlff logo Vakantiepark Punta Verudela is een groot opgezet park met in totaal 448 accommodaties, met diverse faciliteiten. Het ligt op slechts 200 m. van zee en slechts op 1,5 km. van het centrum van Pula.

v.a.€ 77.00
Horizont
70 pers.

Belvilla.nlff logo Het zeer grote vakantiepark Horizont ligt op slechts 4 km. van het gezellige centrum van Pula, in het vakantieplaatsje Verudela, op een heuvel, direct aan zee.

v.a.€ 77.00
Resort Splendid
70 pers.

Belvilla.nlff logo Direct aan de prachtige kustlijn ligt Resort Splendid. Dit resort is voorzien van zwembad, strand en ligt ook nog eens dichtbij het historische centrum van Pula.

v.a.€ 77.00
Medulin
70 pers.

Belvilla.nlff logo Vakantiepark Medulin ligt direct aan zee en op slechts 1 km. van het centrum van Medulin. Het is een groot park met naast de mobilhomes een camping en vele faciliteiten.

v.a.€ 77.00
Laguna Bellevue
70 pers.

Belvilla.nlff logo In een rustige omgeving, ca. 2,5 km. van het centrum van Porec, ligt direct aan zee het luxueuze Vakantiepark Laguna Bellevue.

v.a.€ 77.00
Kanegra
70 pers.

Belvilla.nlff logo Dit grote park ligt direct aan zee, ca. 10 km. van het centrum van Umag. Kanegra beschikt over diverse stranden.

v.a.€ 77.00
Sol Polynesia
70 pers.

Belvilla.nlff logo Groot park direct aan zee, met vele faciliteiten en op ca. 3,5 km. van het centrum van Umag

v.a.€ 77.00
Resort Istrian Villas
70 pers.

Belvilla.nlff logo Resort Istrian Villas is uniek in zijn soort; luxe, riante villa's gelegen op een schiereiland met privé strand. Het park beschikt over vele faciliteiten waaronder een zwembad.

v.a.€ 77.00
Resort Sol Stella Maris
70 pers.

Belvilla.nlff logo Vakantiepark Sol Stella Maris is een groot park met uiteenlopende faciliteiten zoals meerdere zwembaden en speeltuinen. Het ligt direct aan zee en slechts 2 km. van het centrum van Umag.

v.a.€ 77.00
Camping Park Umag
70 pers.

Belvilla.nlff logo Het vakantiepark Camping Park Umag ligt direct aan zee en beschikt over vele, diverse faciliteiten voor jong en oud. De oude stad Umag ligt op ca. 9km. van het park.

v.a.€ 77.00
Sol Katoro
70 pers.

Belvilla.nlff logo Direct aan de zee ligt vakantiepark Sol Katoro. Het beschikt over een zwembad, strand, verschillende sportmogelijkheden en de gezellige havenstad Umag op steenworp afstand.

v.a.€ 77.00
Aminess Maravea Resort
70 pers.

Belvilla.nlff logo Resort Mareda is een groot, luxe resort met vele faciliteiten voor jong en oud. Het ligt niet ver van het centrum van Novigrad en direct aan zee.

Aanbieders van bungalowparken
Belvilla.nlff logo

Log in of maak snel een account aan
en beheer overal jouw favoriete vakanties!

Inloggen Nu registreren