Vakantiehuizen in Kroatische Eilanden

(6): pagina 1

Zoek en boek je vakantiehuis in Kroatische Eilanden. Zoek rechtstreeks in het aanbod van tientallen verschillende vakantiehuis aanbieders. Bekijk het hele aanbod & boek direct online! Het is ook mogelijk om op de kaart te zoeken.

21 pers.

Bungalow.Net logo Deze ruime XXL Vakantievilla is gelegen op het eiland Vir.BELANGRIJKJONGE GROEPEN EN FEESTEN WORDEN NIET AANVAARD!

8 pers.

Bungalow.Net logo Goede locatie! Zuidelijk deel van het eiland Vir, in een rustige buurt van Miljkovica, slechts 40 m van het mooie strand en 700 m van het centrum.BELANGRIJKJONGE GROEPEN EN FEESTEN WORDEN NIET AANVAARD!

12 pers.

Bungalow.Net logo Moderne en minimalistische elegantie zijn de belangrijkste exterieur- en interieurkenmerken van de villa, die op het eerste gezicht indruk op u zullen maken.BELANGRIJKJONGE GROEPEN EN FEESTEN WORDEN NIET AANVAARD!

10 pers.

Bungalow.Net logo Great Villa Field Hill 4 * ligt in Poljica en biedt een terras met uitzicht op het zwembad en de tuin, evenals een buitenzwembad, een fitnesscentrum en een sauna.BELANGRIJKJONGE GROEPEN EN FEESTEN WORDEN NIET AANVAARD!

Aanbieders van vakantiehuizen
Bungalow.Net logo

Log in of maak snel een account aan
en beheer overal jouw favoriete vakanties!

Inloggen