Vakantiehuizen in Benkovac

(5): pagina 1

Zoek en boek je vakantiehuis in Benkovac. Zoek rechtstreeks in het aanbod van tientallen verschillende vakantiehuis aanbieders. Bekijk het hele aanbod & boek direct online! Het is ook mogelijk om op de kaart te zoeken.

7 pers.

Bungalow.Net logo Vakantiehuis Meri, biedt u comfortabele en veilige accommodatie, geschikt voor gezinnen met kinderen. Het huis is volledig omheind en biedt onze gasten maximale privacy en discretie.In de buurt van het huis is het centrum van het kleine stadje B

9 pers.

Bungalow.Net logo Eco Ranch Wild North ligt in het hart van Bukovica in het achterland van Dalmatië.Op 300 meter van de Ranch ligt de excursieplaats Fairy Valley. Het hoogste punt van Fairy Valley ligt op een hoogte van 650 m en is het hoogste punt in het gebied.

8 pers.

Bungalow.Net logo In dit pittoreske dorpje heb je het gevoel alsof de tijd heeft stilgestaan, de authentieke landelijke architectuur bewaard gebleven, oude tradities en manier van leven nog steeds beleefd, evenals kostuums, vaak gedragen door oudere bewoners. Een

8 pers.

Bungalow.Net logo Deze nieuwe villa is gelegen in het dorp Pristeg nabij de stad Benkovac.BELANGRIJKJONGE GROEPEN EN FEESTEN WORDEN NIET AANVAARD!

v.a.€ 556.00
Villa Gabi
6 pers.

Belvilla.nl logo Charmante cottage in Benkovac met zwembad

Aanbieders van vakantiehuizen
Belvilla.nl logo
Bungalow.Net logo

Log in of maak snel een account aan
en beheer overal jouw favoriete vakanties!

Inloggen