Mondou

10
20
Gites.nl logo

Het kasteel krijgt vanaf 16 december 2021 nieuwe eigenaren: Marie-Anne Rudolphi en Rokus Loopik heten u vanaf voorjaar 2022 welkom op Chateau Mondou. We gaan het kasteel op dezelfde manier als de vorige eigenaar beheren en exploiteren. Dus aarzel niet en contact ons alvast voor het nieuwe seizoen! U kunt alle drie de Gites huren maar ook een gite. Tot we een goede website hebben kunt u ons mailen met uw verzoek. We geven dan zo snel mogelijk antwoord.
Onderstaande tekst is nog van de vorige eigenaar, deze site is onder constructie nu.
Het kasteel in ingedeeld in 3 onderdelen. Het Appartement, de Portierswoning en de Gite.
De voorzieningen zijn modern, het Appartement is in 2014 vernieuwd en goed geïsoleerd. Alle badkamers en keukens zijn prettig. Alles goed voorzien van stopcontacten.
De woningen zijn koel van binnen en dat is prettig daar de meeste bezoekers voor de zomer komen. Voor een groep heeft u 4 badkamers+ 1 buiten badkamer en 3 keukens , een barbecue die zo ingericht is dat u daar gelijk met 20 personen kunt gaan zitten aan tafel.
Het zwembad is heerlijk met vrij uitzicht. Alle terrassen en de 2 grote balkons geven een heerlijk vrij en verkijkend zicht. Het terrein is groot voor sport en spel. Makkelijk parkeren en boodschappen heel snel geregeld, binnen 7 minuten per auto in de grote supermarkt. Voor vakantie echt een aanrader!

Boekingsinformatie

Ligging mondou

De ligging van "mondou" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.