Sérénité

4
Gites.nl logo

Deze ruime accommodatie met een ruime buitenruimte geeft een heerlijk gevoel van luxe.
Het vakantiehuis is perfect voor een stel dat een romantisch uitje wil, of voor twee stellen die een rustig toevluchtsoord zoeken om zich terug te trekken na het proeven van de geneugten van dit deel van Frankrijk.
Je zult verrast worden door deze ruime, smaakvol ingerichte, volledig uitgeruste privé gelijkvloerse accommodatie met verwarmd privézwembad (verwarming op afspraak).
Het huis is gecentreerd rond de L-vormige open woonkamer, keuken en eetkamer. Dit zorgt voor een enorme oppervlakte van circa 60m2 waar jij en je gezelschap samen kunnen zijn en toch een beetje eigen ruimte hebben.
Als zelfs dit niet ruim genoeg is, heb je het grote terras om buiten te dineren en bbq-meesterwerken te creëren.
Je kunt de maaltijd klaarmaken terwijl je aan het kletsen bent met je gezelschap of gewoon geniet van het uitzicht door de driedubbele ramen over het terras en het zwembad en verder naar de velden en verder door de valleien.
De keuken is uitgerust met een grote koelkast met vriesvak, grote multifunctionele hetelucht-oven en kookplaat, vaatwasser, magnetron, elektrische waterkoker, broodrooster met vier sneetjes en een koffiezetapparaat
Aan het ene uiteinde van de kamer bevindt zich de zithoek met tv en dvd, twee comfortabele banken en twee hardhouten salontafels.
Aan de andere kant van de L is het eetgedeelte van bijna 15 m² met 4 comfortabele eetkamerstoelen en een grote eettafel. Verdere opslag is voorzien in het hardhouten dressoir.
Direct vanuit de zithoek treft u de master bedroom van ruim 23 m² , die zeer ruim is. De bedden en het meubilair zijn van goede kwaliteit.
De stevige kleerkast en de grote ladekast bieden meer dan genoeg opbergruimte.
Op het bed vind je fris, schoon linnengoed en handdoeken voor gebruik in de badkamer en rond het zwembad.
Naast de slaapkamer ligt de aangrenzende badkamer van 12 m² met een inloop / inrijdbare douche, een groot bad met opzetstuk voor het wassen van haar, wc en een wastafel met kasten eronder.
Aan de andere kant van de L, naast het eetgedeelte, bevindt zich de tweede slaapkamer die met 19 m² net iets kleiner is dan slaapkamer 1, maar nog steeds erg ruim.
Het meubilair is wederom van goede kwaliteit en biedt voldoende opslagruimte.
Op het bed vind je fris, schoon linnengoed en handdoeken voor gebruik in de eigen badkamer en rond het zwembad.
Uit de slaapkamer is de eigen aangrenzende badkamer met douche van 6 m² met een inloop / inrijdbare douche, wc en een wastafel met kasten eronder.
Vanuit de woonkamer openen driedubbele deuren naar het enorme terras. Hier vindt u een grote tafel en gestoffeerde stoelen om buiten te dineren. Een gasbarbecue (het gas wordt gratis verstrekt) met keukengerei.
Als aanvulling hierop is er het privézwembad met ligstoelen en een aantal parasols die voor de broodnodige schaduw zorgen op warme zomerdagen.
Het terras en het zwembad zijn gescheiden van de rest van het pand door een stenen muur met daarboven een hek om privacy te bieden zonder afbreuk te doen aan het prachtige uitzicht waarvan u kunt genieten vanaf de tafel, bbq, ligstoelen. en zelfs het zwembad zelf.
De accommodatie biedt alles wat u nodig heeft voor een perfecte vakantie.

Boekingsinformatie

Ligging sérénité

De ligging van "sérénité" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.