Les Caulins

8
Gites.nl logo

Het huis is sympathiek gerestaureerd met behoud van alle kenmerken die u zou verwachten van een 300 jaar oud stenen huis. Stenen wastafels, eiken balken, grote open haarden, verborgen terrassen en zonnige doorkijkjes.
De accommodatie bestaat uit 3 royale slaapkamers, waarvan een op de begane grond, die liefdevol zijn ingericht en een mix zijn van oude Franse charme en boutique hotel. Alle kamers hebben super king-size bedden met Egyptisch katoenen linnen, vintage en antieke Franse meubels en flatscreen-tv's. De ruime en-suites zijn betegeld in steen met ruime inloop krachtige douches en moderne "boutique touches".
Een mooi, schaduwrijk overdekt terras biedt een ontspannende plek om aan de middagzon te ontsnappen of om van het ontbijt te genieten. Vanaf het terras komt u in het hart van het huis, de Grande Salon. Een royale, met terracotta tegels en eiken balken betegelde kamer en zoals bij veel oude Franse boerderijen, het centrum van het huis. Een goed uitgeruste keuken met grote eettafel. Veel gezellige zitjes en een grote stenen open haard met houtkachel grote flatscreen TV met Engelse zenders en Wi-Fi.

Boekingsinformatie

Ligging les caulins

De ligging van "les caulins" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.