Andante

10
4
Gites.nl logo

Andante is een gezellige boerderij uit de negentiende eeuw op een terrein van 1,2 hectare en is volledig gerenoveerd. De boerderij bestaat uit twee huizen onder één dak: een gîte die volledig is uitgerust voor 4 personen.
De andere woning wordt uitsluitend bewoond door de eigenaar.
Er is een mooi zwembad (5 x 10 meter) met prachtig uitzicht.
Komend met de auto vanuit Nederland heeft u ongeveer 1000 kilometers achter de rug. Het zwembad wacht u op voor een verfrissende "duik".
De bedden zijn opgemaakt en handdoeken liggen voor u klaar.
Er kunnen allerlei balspelen gespeeld worden zoals: volleybal, badminton. Er is een prima tafeltennistafel een trampoline en een speelhuisje met schommels glijbaan en een zandbak. Als u van golfen houdt, dan is er een juweel van een golfbaan (18 en 9 holes) op nog geen 12 km. in Castelnaud de Gratecambe, en een 9-holes-baan in Tombeboeuf (28km van Andante).

Indeling vakantiehuis
• Living/eetkamer, comfortabel ingericht. Houtkachel, DVD-speler, radio/CD speler
• Keuken, zeer compleet ingericht met o.a. vaatwasser, magnetron, heteluchtoven, een gasoven, koelkast met vriezer, tafel + stoelen
• Badkamer met ligbad/douche, WC, wasmachine
• Via een houten trap vindt u op de vliering twee knusse twee-persoons slaapkamers met heerlijke grote bedden(één met 'n 2-persoons bed, en één met twee 1-persoons bedden)
• Terras (overdekt met wijnranken)met prachtig vrij uitzicht, barbecue en tuinmeubilair.

Boekingsinformatie

Ligging andante

De ligging van "andante" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.